Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κώστας Κατσουράνης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κώστας Κατσουράνης

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ειδοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (3/10) από τον Γιάννη Αλαφούζο ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της σεζόν.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος έφυγε από την πρωινή προπόνηση.

Ο κ. Αλαφούζος ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφασή του για την αποπομπή του Κατσουράνη από την ομάδα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδειξε με την απόφασή του αυτή ότι σκοπεύει να βάλει τάξη στα αποδυτήρια της ομάδας και να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών, προκειμένου οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι έχει παράπονα από την απόδοση και τη γενικότερη στάση 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστών, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της παρούσης για να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με αυτούς.

«Καταρχήν, θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε» τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αλάφούζος και συνέχισε:

«Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες, αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε. Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ενας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρό σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα».

Δεν κάνει πίσω ο Αλαφούζος...

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι με την απόφασή του αυτή, ο Γιάννης Αλαφούζος στέλνει το ηχηρότερο μήνυμα που μπορούσε να στείλει στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, για την πρόθεσή του να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο δρόμο και της αγωνιστικής εξυγίανσης.

Πολλοί περίμεναν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήταν αυτός που πλήρωνε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων, όμως η διοίκηση του Παναθηναϊκού και κυρίως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, επέλεξαν να χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλους ότι δεν υπάρχει κανένας στην ομάδα που να παραμένει στο απυρόβλητο. Δεν είναι άλλωστε και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο να βγάζεις οριστικά και αμετάκλητα εκτός Παναθηναϊκού έναν παίκτη του επιπέδου του Κατσουράνη.

Ομως, οι τριβές που είχε ο παίκτης με τον Φερέιρα και το κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια αποτέλεσαν τη βασική αιτία για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης. Μιας απόφασης που προφανώς και θα έχει οικονομικό κόστος για την ΠΑΕ, αλλά που στην παρούσα φάση ο Αλαφούζος δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να αποκατασταθεί η τάξη στην ομάδα. Γι' αυτό και μίλησε στους παίκτες σε σκληρή γλώσσα, γι' αυτό και θέλησε για μια ακόμη φορά να τους εμψυχώσει, εκφράζοντας την πίστη της διοίκησης στις ικανότητές του, γι' αυτό και περιμένει εμπράκτως, πλέον, να δει σαφή δείγματα ανάκαμψης, αρχής γενομένης και από το αυριανό (4/10) ματς με την Τότεναμ, για το Europa League.



ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved