Ουζουνίδης: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ»

Ουζουνίδης: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ»

Διέψευσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τις φήμες που αναφέρουν ότι έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, δεν έδειξε όμως αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην τεχνικός της Σκόντα Ξάνθης μίλησε ακόμα για τη συνεργασία του με την ακριτική ομάδα τονίζοντας πως θεωρεί ότι έκανε από πλευράς του ό,τι καλύτερο μπορούσε, αναφέρθηκε στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εργαστεί εκ νέου στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη: «Η επόμενη ημέρα είναι η σημαντική και για μένα και για την Ξάνθη. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασίας μας. Τώρα και οι δύο πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον μας. Σέβομαι την Ξάνθη και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω περισσότερα. Έχει δυνατότητες κι ελπίζω πως με τον νέο προπονητή θα βρει το δρόμο της και θα φτάσει εκεί που πίστευα και εγώ πως μπορεί να φτάσει. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Άλλαξε στυλ και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θεώρησα πως το καλύτερο για όλους ήταν να σταματήσει η συνεργασία μας».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ: «Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Κι εγώ διαβάζω διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, μόνο με την Ομόνοια είχαμε μιλήσει. Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελαν Δέλλας και Αναστασιάδης να συνεργαστούν με την ΑΕΚ. Σίγουρα έχει αρκετά προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο μέγεθος. Αν δεν υπάρξει επαφή δεν μπορώ να μιλάω για ενδεχόμενο συνεργασίας. Όμως η ΑΕΚ, όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός είναι τεράστια μεγέθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την κατάσταση που υπάρχει γενικότερα δεν θεωρώ πως υπολείπεται κατά πολύ άλλων ομάδων. Όμως δεν μπορείς να ζεις με όνειρα. Ίσως κάποιοι φόρτωσαν με περισσότερες ευθύνες κι απαιτήσεις παιδιά που δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Ρίσκο είναι οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου. Ο επαγγελματίας προπονητής προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το αν θα είσαι επιτυχημένος ή όχι».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον νεαρό παίκτη τη φετινή σεζόν: «Όχι δεν έχει εμφανιστεί κάποιος τέτοια εικόνα που να λες πώς είναι το μεγάλο ταλέντο. Κάποια παιδιά έχουν ξεχωρίσει από πέρυσι όπως ο Κολοβός. Κάποια άλλα έχουν μπει στα βαθιά και δεν ξέρω αν είναι έτοιμα να αντεπεξέλθουν. Ίσως τους κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Ταλαντούχα παιδιά υπάρχουν πάντως».

Για την οικονομική κατάσταση στο ποδόσφαιρο: «Όποια δουλειά κι αν κάνεις δεν θέλεις να είσαι άνεργος. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις όμως μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα. Η κατάσταση δεν είναι καλή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν υπάρχουν χορηγοί, οπότε πάμε σε μικρότερα μπάτζετ με χαμηλότερες απαιτήσεις. Μακροπρόθεσμα θα επωφεληθεί το ποδόσφαιρο, όμως αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις».

Για το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Κύπρο: «Στην Κύπρο είχα καλή περίοδο και ως παίκτης και ως προπονητής. Αυτήν τη στιγμή εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα. Κάποιες ομάδες θα μπορούσαν άνετα να είναι στην πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και να διεκδικούν έξοδο στο Champion League. Δεν ξέρω όμως πώς θα εξελιχθούν κι εκεί τα πράγματα αφού εμφανίζονται κάποια οικονομικά προβλήματα. Ακόμη κι έτσι, πάντως, φαίνεται να είναι πιο καλά στην Κύπρο από ό,τι στην Ελλάδα».



Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες των Game 5 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες των Game 5 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
Ολυμπιακός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
NBA: Τέλος η σεζόν για Μπακς - Αποκλεισμός από τους Πέισερς
NBA: Τέλος η σεζόν για Μπακς - Αποκλεισμός από τους Πέισερς
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (3/5) - «Πτήση» Παναθηναϊκού, «Μύθος» Ολυμπιακός
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (3/5) - «Πτήση» Παναθηναϊκού, «Μύθος» Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved