Παναθηναϊκός: Η… ακτινογραφία του Φερέιρα

Παναθηναϊκός: Η… ακτινογραφία του Φερέιρα

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Ζεσουάλντο Φερέιρα τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό, διχάζοντας τους «πράσινους» για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ένα πλάνο για να «χτίσει» τον νέο Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι τώρα τίποτα δεν του έχει βγει. Σε δημοσίευμά της η «Πράσινη» επιχειρεί να φέρει στο φως γνωστά και άγνωστα γεγονότα που έχουν δημιουργήσει αυτό το κλίμα για τον Φερέιρα.

Το θέμα της αποζημίωσης

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν φουντώσει τα σενάρια περί απομάκρυνσης του 66χρονου τεχνικού, ωστόσο υπάρχει και το αγκάθι της αποζημίωσης. Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Φερέιρα επειδή πιστεύει πως μπορεί να βρει τη λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο, όμως σκέφτεται και την αποζημίωση. Η σχέση των δύο ανδρών είναι εξαιρετική από πέρυσι και συχνά συνομιλούν για τα θέματα της ομάδας. Ωστόσο, το ποσό που θα πάρει ο Πορτογάλος σε περίπτωση διαζυγίου ανέρχεται στα 600.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του για την τρέχουσα περίοδο.

«Θα τα άλλαζα όλα»

Ένα από τα εμπόδια που έχει ο Φερέιρα στην υλοποίηση του πλάνου του είναι η νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα. Μιλώντας στο περιβάλλον του φέρεται να προβληματίζεται τόσο από κάποιες ριζωμένες απόψεις στην ομάδα, αλλά και από την έλλειψη χρημάτων, που φυσικά τον εμποδίζει να κάνει τις μεταγραφές που θα ήθελε.

Η τεταμένη σχέση με τον Κατσουράνη

Το τελευταίο διάστημα, και με απόφαση της διοίκησης, έχει σκληρύνει η στάση του τεχνικού προς τους παίκτες, προκειμένου να ξυπνήσουν και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Στον Κατσουράνη χρεώνεται λάθος συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο και δεν αποκλείεται να μπει και στο ψυγείο για παραδειγματισμό. Ο Φερέιρα θεωρεί πως ένας παίκτης με την εμπειρία του αρχηγού θα έπρεπε να δείχνει το καλό παράδειγμα και να κινητοποιεί τους συμπαίκτες του, κάτι που δεν έχει δει ως τώρα…

Τα φαρμακερά δημοσιεύματα

Φέτος ο Φερέιρα δέχεται και μεγάλη επίθεση από τον Τύπο, καθώς του χρεώνεται η κακή εικόνα της ομάδας. Ως ένα βαθμό είναι κατανοητό, ωστόσο θεωρεί πως του γίνεται πλέον κακόπιστη κριτική, που επηρεάζει και τον κόσμο του Παναθηναϊκού εναντίον του.

Η απώλεια του Ζοζέ Γκόμεζ

Φέτος, ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας στους «πράσινους», ο βοηθός του Ζοζέ Γκόμεζ, αποχώρησε, αναζητώντας νέα πρόκληση για την καριέρα του. Ηταν όμως άμεσος συνεργάτης του Φερέιρα από την εποχή της Πόρτο και η απουσία του τον έχει επηρεάσει, όπως και την ομάδα. Η γκρίνια για τη φυσική κατάσταση των παικτών είναι έντονη, έστω κι αν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν το παραδέχονται.



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved