«Προαίσθημα για προσωπικό γκολ είχε ο Λόρενς»

«Προαίσθημα για προσωπικό γκολ είχε ο Λόρενς»

Ο Λίαμ Λόρενς υπήρξε ο «αγγελιοφόρος» της νίκης του ΠΑΟΚ στο «clasico» με τον Αρη, ανοίγοντας λογαριασμό με τα δίχτυα του συμπολίτη. Ο Ελληνας εκπρόσωπος του Χρήστος Γάτσης βρέθηκε στην Τούμπα και αποκαλύπτει στο Onsports, το προαίσθημα για γκολ που συνόδευε τον Ιρλανδό μεσοεπιθετικό στο pre game του ντέρμπι.

Εκτός από το πάθος για την «στρογγυλή θεά» και ως βέρος Ιρλανδός, ο 30χρονος άσος του Δικεφάλου έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκρότημα των «U2», ενώ το αγαπημένο του κομμάτι είναι το «One». Μόνο και μόνο γύρω από το εν λόγω κομμάτι, έχουν «γεννηθεί» εκατομμύρια προσωπικές ιστορίες.   

«Is it getting better, or do you feel the same. Will it make it easier on you now. You got someone to blame. You say... One love. One life. When it's one need In the night. One love» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι πρώτοι στίχοι του εξαιρετικού τραγουδιού, που σε απλά ελληνικά σημαίνει... «είσαι καλύτερα ή νιώθεις τα ίδια; Θα σου είναι πιο εύκολο τώρα που έχεις κάποιον να κατηγορείς όπως λες… Μια αγάπη. Μια ζωή. Αν υπάρχει μια αγάπη μες΄τη νύχτα. Μια αγάπη».

Στην προκειμένη περίπτωση για τον Λίαμ Λόρενς και την παρθενική του εμπειρία από την «μητέρα των μαχών» της Θεσσαλονίκης, όπου, «μια αγάπη, μια ζωή», βάλτε δίπλα το όνομα του ΠΑΟΚ, όσο για τον «κατηγορούμενο» (που αναφέρουν οι στίχοι), προσθέστε τους Μιχάλη Γιαννιώτα και Τάσο Κάκο και προφανώς θα πέσετε μέσα!

Ας όψεται η κόκκινη κάρτα λίγο πριν από το φινάλε (με πρωταγωνιστές τον παίκτη του Αρη και τον ρέφερι) αλλά όπως λένε και οι Αμερικανοί, «ποτέ μην αφήσεις μια λεπτομέρεια να σου χαλάσει μία όμορφη ιστορία».

Και βεβαίως, αυτή η ιστορία έκλεισε με θετικό πρόσημο για τον Ιρλανδό παίκτη, ο οποίος έστρωσε το χαλί της νίκης στο Δικέφαλο του Βορρά, γράφοντας το πρώτο γκολ στο κοντέρ μιας σεληνιασμένης – ονειρεμένης βραδιάς για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.  

Ο ίδιος, όχι μόνο πίστευε πώς θα κουνήσει τα δίχτυα, αλλά εξέφρασε με τόλμη την πίστη του στον εκπρόσωπό του και FIFA Agent μάνατζερ Χρήστο Γάτση.

«Το περίμενε ότι θα σκοράρει. Ηταν κάτι που το ήθελε πολύ και θα το κυνηγούσε με όλες τις δυνάμεις του, όπως μου μετέφερε λίγο πριν από την σέντρα. ΄Θέλω να είμαι κοντά στο γκολ. Είμαι σίγουρος ότι θα΄χω την ευκαιρία να σκοράρω…΄ ήταν τα λόγια του και πράγματι το προαίσθημα του βγήκε αληθινό» τονίζει στο Onsports ο Ελληνας ατζέντης.

Ωστόσο, η κόκκινη κάρτα και η αποβολή αποτέλεσαν την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού το βράδυ της Κυριακής (30/9) στην Τούμπα για τον «αγγελιοφόρο» της νίκης του ΠΑΟΚ.

«Ο Λίαμ ήταν σκασμένος μετά το τέλος του αγώνα για την κόκκινη κάρτα, όπως διαπίστωσα στη συνάντηση μας έξω από τα αποδυτήρια. Πάνω που βρήκε καλό ρυθμό, θα παραμείνει υποχρεωτικά εκτός. Μου έδειχνε με παράπονο τα σημάδια από το χτύπημα που δέχτηκε και τον έβγαλε εκτός εαυτού. Προσωπικά, θεωρώ πως είναι από τις φάσεις που μπορούν να συμβούν σε ένα τέτοιο ντέρμπι, όπου οι σφυγμοί καλπάζουν και η αδρεναλίνη χτυπάει… κόκκινο».     


«Ιρλανδός, με ελληνικό πάθος»

 

Ούτως η άλλως οι Ιρλανδοί έχουν εκ φύσεως την δυναμική και επαναστατικό πνεύμα στο DNA τους και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Χρήστος Γάτσης για τον Λόρενς, «είναι Ιρλανδός με ελληνικό πάθος. Θέλει να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ακόμη και την ψυχή του για την ομάδα του».

Οσο για τα κίνητρα που μπορεί να «κουβαλάει» μαζί του ένας παίκτης στην ηλικία των 30 ετών; «Μην ξεχνάμε ότι ο Λόρενς ήταν μέλος της Εθνικής Ιρλανδίας  στην φάση των προκριματικών του Euro. Του κόστισε σε μεγάλο βαθμό που ο Τραπατόνι δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της τελικής φάσης. Μέσω των εμφανίσεων του στην Ελλάδα και της συμμετοχής του με τον ΠΑΟΚ γιατί όχι στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι άλλωστε που αποτελεί και μεγάλη φιλοδοξία του, θέλει να πιστεύει ότι θα επανέλθει στην Εθνική».  

 Κάνοντας ένα μίνι – rewind στο ιστορικό της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο εν Ελλάδι ατζέντης του θυμάται: «Τα οικονομικά προβλήματα της Πόρτσμουθ δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει στην αγγλική ομάδα. Θα έλεγα πως το τάιμινγκ εκείνων των ημερών ήταν ιδανικό για την μετακόμισή του στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά και ο Λίαμ ήταν ελεύθερος την κατάλληλη στιγμή. Στην επικοινωνία που είχαμε του εξήγησα πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μία νέα εποχή μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο, ενώ ο ίδιος μου εξέφρασε την επιθυμία να έρθει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέσω του οποίου θα καταφέρει να επιστρέψει στην Εθνική».

Εκτός γηπέδων, οι συνθήκες ζωής στη Θεσσαλονίκη και ο ήλιος της συμπρωτεύουσας κέρδισαν στο πιτς – φυτίλι τον Ιρλανδό, ενώ επιδίωξη του είναι να φέρει στην Ελλάδα και την οικογένειά του (τη γυναίκα του Ρεμπέκα και τα δύο παιδιά τους Τόμας και Κίαν) κάτι  που… «αποτελεί και τον ιδανικό τρόπο για να βρει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ισορροπία στη ζωή του» όπως επισημαίνει ο μάνατζερ του.



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved