Σιόβας: «Τελικός με Ατρόμητο»

Σιόβας: «Τελικός με Ατρόμητο»

Ο Δημήτρης Σιόβας υποστήριξε ότι αγώνας που ακολουθεί για τον Πανιώνιο κόντρα στον Ατρόμητο, είναι ένας… «πόλεμος» για την παραμονή.

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε τόσο στον προσεχή αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου, όσο και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, το οποίο μπορώ να πω ότι όλοι το βλέπουμε σαν "πόλεμο". Πάμε να τα δώσουμε όλα. Είναι ένας τελικός για εμάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να εφησυχάσουμε επειδή στα παιχνίδια με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες τα πήγαμε καλά. Δεν πρόκειται να πάμε στον Ατρόμητο με ψυχολογία ότι είναι πιο μικρή ομάδα. Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Πρέπει από την αρχή να μπούμε παθιασμένοι όλοι. Να παίξουμε αμυντικά, όπως κάνουμε σωστά στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Το γκολ πιστεύω θα έρθει. Είτε στο τέλος του αγώνα, είτε στην αρχή, πιστεύω θα έρθει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά θα τα καταφέρουμε. Αυτό είναι το... κλειδί του αγώνα».

Για ενδεχόμενο εκδίκησης για την ήττα στον πρώτο αγώνα: «Καμία σχέση δεν έχει αυτός ο αγώνας με αυτόν του πρώτου γύρου. Τότε προερχόμασταν από την συντριβή με 5-0 από τον Ολυμπιακό. Δεν συγκρίνεται η ομάδα που είχαμε τότε, μ' αυτή που έχουμε τώρα. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Έχουμε ενισχυθεί επιθετικά, έχουμε γίνει πιο συμπαγείς αμυντικά. Πιστεύω πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε καλά τοποθετημένοι, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιόν θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ατρόμητου: «Δεν θεωρώ κάποιον συγκεκριμένο παίκτη επικίνδυνο. Θα έλεγα πως ο Ατρόμητος διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Όλοι οι παίκτες παίζουν για το καλό της ομάδας. Είναι μια ομάδα συνόλου, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει στην ομάδα του Ατρόμητου».

Για τον Τάκη Λεμονή: «Σίγουρα μας άλλαξε κατά πολύ την ψυχολογία. Μας βελτίωσε πάρα πολύ σε θέματα τακτικής. Σαν γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ξέρει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας και που πρέπει να τον "χτυπάμε" για να παίρνουμε τη νίκη. Αυτοί είναι παράγοντες που έχουν βελτιώσει τον Πανιώνιο τον τελευταίο καιρό».

Για το μέλλον του: «Σίγουρα ο Ιωνικός με βοήθησε πολύ, γιατί ήμουν σχεδόν έναν χρόνο εκτός αγώνων. Εκεί πήρα παιχνίδια και επέστρεψα στον Πανιώνιο. Πέρυσι είχα κάποιες συμμετοχές, όμως φέτος κάνω μια γεμάτη σεζόν. Το όνειρό μου αυτή τη στιγμή είναι να σωθεί ο Πανιώνιος. Στη συνέχεια θα δείξει... Ανάλογα με το τι θέλει να κάνει και ο Πανιώνιος με μένα. Εκεί θα βαδίσω και εγώ».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είναι ένα όνειρό που έχει κάθε παίκτης. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν για την Εθνική ομάδα. Εγώ είχα πολλές παραστάσεις από τις μικρές Εθνικές. Γνώριζα ότι το κλίμα είναι διαφορετικό, είναι πιο ωραίο να μαζεύεσαι μαζί με παίκτες άλλων ομάδων και να δίνεις παιχνίδια με άλλες χώρες. Τα έχω ζήσει αυτά με τις μικρές Εθνικές ομάδες, όπου βρισκόμουν για τέσσερα χρόνια. Τώρα ήρθε η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και νομίζω πως είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Στόχος μου είναι η καθιέρωση. Θέλω να κάνω καλά παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν. Μετά είναι αποκλειστικά στο χέρι του κυρίου Σάντος. Όποτε με χρειάζεται θα είμαι στη διάθεσή του».

Για το αν έχει άγχος όταν βρίσκεται ο Σάντος στο γήπεδο και τον παρακολουθεί: «Προσωπικά δεν με γεμίζει άγχος. Στόχος μου είναι να παίζω σε όλα τα παιχνίδια καλά και να βοηθάω την ομάδα μου. Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στον Πανιώνιο. Μακάρι να κάνω καλά παιχνίδια και να βλέπει ο κύριος Σάντος την προσπάθειά μου και την εξέλιξή μου ώστε να με καλεί και στη συνέχεια στην Εθνική».

Για την προσφορά του Μήτρογλου: «Η αλήθεια είναι πως μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Μήτρογλου. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Ένας σέντερ φορ περιοχής που χρειαζόμασταν εμείς, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε πιο εύκολα το γκολ. Μια θέση όπου πονούσαμε πιο πολύ από όλες τις άλλες. Είναι σημαντική η παρουσία του και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον ελεύθερο χρόνο του και το playstation με τον Μήτρογλου: «Τις περισσότερες φορές θα βρεθώ για καφέ με φίλους και συμπαίκτες μου. Κάποιες άλλες θα πάμε για ψώνια ή θα παίξουμε playstation. Με τον Μήτρογλου, όχι μόνο τώρα που είμαστε συμπαίκτες, αλλά και πιο παλιά βρισκόμασταν και παίζαμε playstation. Σίγουρα τον κέρδιζα συνέχεια... Αν και επιθετικός δεν έβαζε γκολ. Είχε πρόβλημα, έπαιζα καλή άμυνα και δεν τα κατάφερνε».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved