Πάρτε τον στην πλάτη σας

Πάρτε τον στην πλάτη σας

Τώρα που η μπάλα… καίει περισσότερο, τώρα που – όπως λέει ο θυμόσοφος λαός - έχουν σφίξει τα… γάλατα, τώρα είναι η ώρα να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους και να την οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στον δρόμο των επιτυχιών και της επίτευξης του στόχου.

Άλλωστε, το… έργο το γνωρίζουν πολύ καλά, αφού το έχουν δει να περνάει ουκ ολίγες φορές μπροστά από τα μάτια τους. Και το παρελθόν μάς έχει δείξει ότι έχουν τον τρόπο να τα καταφέρνουν.

Τα μηνύματα ήδη έχουν σταλεί. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει…

Βρισκόμαστε έξι «στροφές» πριν από την λήξη της κανονικής περιόδου. Έξι «τελικοί» για τον Αρη, προκειμένου να σώσει την… παρτίδα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι το πρώτο από τα εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν οι «κίτρινοι» στον δρόμο προς την έξοδο για την Ευρώπη. Η αναμέτρηση με τον συμπολίτη, πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχει από μόνη της, έχει χαρακτηριστεί «κλειδί», με την νίκη να είναι μονόδρομος. Και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας πολύ εύκολα.

Όπως ανέφερα και στο ξεκίνημα του γραπτού πονήματός μου, τώρα που η μπάλα… καίει περισσότερο, τώρα είναι η ώρα για κάποιες από τις λεγόμενες… παλιοσειρές να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους και να δείξουν τον δρόμο.

Ο κόσμος περιμένει από παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Σέρχιο Κόκε, να φωνάξουν «είμαστε εδώ». Και στέκομαι κυρίως στο όνομα του παλαιότερου ξένου παίκτης της ομάδας, ο οποίος στα πέντε χρόνια που είναι κάτοικος του «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και είναι λογικό, λόγω της εγνωσμένης αξίας του, ο κόσμος να έχει μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν.

Εστω και τώρα περιμένουν από τον Ισπανό να θυμίσει τον Κόκε των… δυόμισι πρώτων σεζόν του στον Αρη ή ακόμη αν θέλετε τον αρχηγό στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» και να κλείσει την χρονιά βάζοντας και ο ίδιος ένα λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου της εισόδου στα πλέι οφ.

Ο Κόκε, που κοντεύει να κλείσει ένα χρόνο χωρίς να… ματώσει τα δίχτυα στο πρωτάθλημα, έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει τις δικές του απαντήσεις και μια διαφορετική… συγγνώμη μετά τα όσα έγιναν πριν από το πρώτο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τον –κατά δήλωσή του- τραυματισμό (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) την παραμονή του αγώνα με τη Λάρισα.

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει… Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ηρεμία, καθαρό μυαλό, πάθος, προσήλωση στον στόχο και στήριξη. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία το καράβι μπορεί να πιάσει λιμάνι…



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved