Κρίσιμο ματς στο ΟΑΚΑ

Κρίσιμο ματς στο ΟΑΚΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Superleague, το σαββατοκύριακο (5-6/3), με την διεξαγωγή οκτώ αναμετρήσεων για την 25η αγωνιστική.

Το ματς που ελκύει πάνω του τα βλέμματα της προσοχής, διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θ' αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Αρη και του Ηρακλή.

ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, θέλει η Ξάνθη, στο ματς με την Κέρκυρα.

Οι Ακρίτες προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή και θέλουν με το «τρίποντο» να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στον αντίποδα, οι Φαίακες θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να… ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανσερραϊκό.

Τα «λιοντάρια», από την πλευρά τους, επιθυμούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε η ομάδα να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής.

ΑΡΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
Σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Αρη και τον Ηρακλή.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα, ενώ στην αντίπερα «όχθη» ο «Γηραιός» θα επιδιώξει να κατακτήσει τη νίκη, για να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα (11η θέση).


ΚΑΒΑΛΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Στον… δρόμο της Ευρώπης έχει μπει για τα καλά η Καβάλα, ύστερα από το «διπλό» στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες τους συλλόγου είναι αισιόδοξοι, πως θα καταφέρουν να κατακτήσουν το «τρίποντο» και στο ματς με την ομάδα της Αρκαδίας, όπου θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη επιθυμεί να σημειώσει τη δεύτερη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, θέλει ο πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός, που θα διασταυρώσει τα «ξίφη» του με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα προσπαθήσει να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο και να διατηρήσει ή και να αυξήσει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Ο σύλλογος της Κρήτης, εξάλλου, μετά από την ΑΕΚ (ήττα 3-2), καλείται να δώσει ακόμη ένα δύσκολο ματς ωστόσο,  στις τάξεις του Εργοτέλη θεωρούν πως μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Ατρόμητο στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες, που μεσοβδόμαδα επικράτησαν του Ολυμπιακού Βόλου (2-1) για τον θεσμό του Κυπέλλου, θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού

Το ίδιο στόχο, όμως, έχουν και οι «κυανέρυθροι», που σε περίπτωση που δεν φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο σε ό,τι αφορά την παραμονή της ομάδας στη Superleague.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το τελευταίο της χαρτί για τη «σωτηρία» φαίνεται πως παίζει η Λάρισα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι «βυσσινί» την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας τον Αρη (2-2) και με ενδεχόμενη απώλεια βαθμών στο ματς με τους «πράσινους» πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να… σώσουν την παρτίδα.

Το «τριφύλλι», από τη μεριά του, θα επιδιώξει, μετά από δύο αγωνιστικές, να γευτεί την χαρά της νίκης, καθώς στις τάξεις του Παναθηναϊκού θέλουν να μην έχει άλλες απώλειες ο σύλλογος μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Λίγες ημέρες, μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο», έτσι ώστε να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.


Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/3
«Πηγάδια»: Ξάνθη – Κέρκυρα (17:15)
Πανθεσσαλικό: Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός (17:15)
«Κλεάνθης Βικελίδης»: Αρης – Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 6/3
Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
«Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – Εργοτέλης (15:00)
Δημ. Περιστερίου: Ατρόμητος – Πανιώνιος (17:15)
AEL FC Arena: Λάρισα – Παναθηναϊκός (17:15)
ΟΑΚΑ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30)



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved