Βραβεύσεις με... άρωμα Ευρώπης

Βραβεύσεις με... άρωμα Ευρώπης

Τα βραβεία των MVP ΟΠΑΠ και του Best Goal ΟΠΑΠ της 24ης αγωνιστικής της Superleague παρέλαβαν την Πέμπτη (3/3) οι Τζαμάλ Αμπντούν και Μάριους Νικουλάε, αντίστοιχα.

Οι βραβεύσεις των δύο ποδοσφαιριστών της Καβάλας έγιναν από τον Δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον παραδοσιακό οικισμό «Ακόντισμα» που βρίσκεται στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Ο Τζαμάλ Αμπντούν στις δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος για το βραβείο το οποίο παραλαμβάνω. Για μένα δεν είναι το πρώτο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που διανύουμε και σίγουρα το γεγονός αυτό με κάνει ακόμη πιο πολύ ευτυχισμένο. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και θέλω να πιστεύω ότι με το τέλος του πρωταθλήματος της Superleague, το όνειρο της εξόδου της ομάδας μας στην Ευρώπη θα γίνει πραγματικότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί το βραβείο αυτό, που το αφιερώνω στον εαυτό μου είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε στους στόχους μας και ταυτόχρονα θα ήθελα να καλέσω από την καρδιά μου όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι θα πρέπει να βρεθούν δίπλα μας αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή στα play-off του πρωταθλήματος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδα μας Σταύρο Ψωμιάδη για το γεγονός ότι διαρκώς βρίσκεται δίπλα μας και για την τεράστια συμπαράσταση προς όλους εμάς».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους για να τον αποκτήσουν, ο Γαλλοαλγερινός δήλωσε: «Εκείνο το οποίο με ενδιαφέρει είναι το πώς η Καβάλα θα υλοποιήσει τους στόχους της, για να βγει στην Ευρώπη και το πώς όλοι εμείς που ανήκουμε στο έμψυχο δυναμικό της θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Από την πλευρά του, ο Μάριους Νικουλάε είπε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος τόσο για το γκολ το οποίο πέτυχα όσο και για το βραβείο το οποίο παραλαμβάνω. Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο γκολ αλλά στη συγκεκριμένη φάση είχα καθαρό μυαλό και παρά το ότι είχα να αντιμετωπίσω αρκετούς αντιπάλους κατάφερα να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και σίγουρα με τη νίκη μας επί του ΠΑΟΚ κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς να υπερβάλλουμε εαυτούς και με τον κόσμο στο πλευρό μας βήμα βήμα να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας 6 τελικούς. Θα πρέπει με την ίδια σοβαρότητα να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαι σίγουρα ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Καλώ τον κόσμο την Κυριακή να δώσει δυναμικό παρόν στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα την οικογένεια Ψωμιάδη για την απόλυτη στήριξή της προς την ομάδα».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved