Παντελίδης: «Περίμενα την εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα»

Παντελίδης: «Περίμενα την εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα»

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για τον Σάββα Παντελίδη η χθεσινή (15/06) νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, αφού ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε πως περίμενε την καλή εμφάνιση, όχι όμως και τη νίκη επί των «πράσινων».

Ο τεχνικός του Πανθρακικού μίλησε στον «Sentra 103.3» για την μεγάλη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής, για το... ξέσπασμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

«Η χαρά ήταν μεγάλη, ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, η χαρά ήταν πολύ μεγάλη», είπε αρχικά και σχολιάζοντας το ότι η ομάδα του δεν κλείστηκε και δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο, τόνισε: «Οχι και να θέλω να κλειστεί η ομάδα, δεν μπορώ, δεν βγαίνει από μέσα μου.. Το παλεύει όσο μπορεί, φυσικά δεν μπορεί από την αρχή να βγει ψηλά κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα».

Για τον Βαϊρουά, τόνισε: «Είναι ένα παιδί που είναι 15 μέρες στην ομάδα, έχει ποιότητα και ελπίζουμε να μας βοηθήσει».

Για το εάν αντιμετώπισε... αινίγματα από πλευράς Φερέιρα: «Αυτό ξεκίνησε από την αρχή του αγώνα με τον Κουίνσι, δεν ξέραμε πως θα αντιδράσει με τον Κουίνσι μέσα, είναι απρόβλεπτος. Έπειτα, κάθε ένας που έμπαινε πλην της πρώτης αλλαγής, από κει και πέρα, μπήκαν αινίγματα και στα πρώτα λεπτά προβληματιστήκαμε. Από την αλλαγή του Τοτσέ και μετά... Περίπου 7-8 λεπτά πριν από το γκολ πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Συζητήσαμε ότι πρέπει να τονώσουμε την ομάδα από αριστερά γιατί ο ΠΑΟ μας δημιουργούσε προβλήματα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ετσι τον περίμενα τον ΠΑΟ, τόσο πιεστικό, μόνο που χθες είχε μια πιο ελεύθερη κίνηση που μας μπέρδευε λιγάκι. Η αλλαγή του Βαϊρουά έγινε για να μείνουμε στο 0-0».

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Ο Δημήτρης είναι φορτισμένος. Γνωρίζω πως έφυγε και ότι ήθελε πάρα πολύ να συνεχίσει εκεί, κάποιες φορές το πως συμπεριφέρεσαι στον παίκτη, είναι πολύ σημαντικό. Ηταν φορτισμένος και με τις φωνές του κόσμου.

Το καλοκαίρι πίστεψα ότι θα χω στα χέρια μου έναν πάρα πολύ σημαντικό παίκτη, αυτό που ήθελα είναι να είναι σε καλή κατάσταση και το σώμα και το μυαλό του. Σκεφτόμουν πως αν ο Πανθρακικός αγκαλιάσει τον Δημήτρη και ο Δημήτρης τον Πανθρακικό, θα χουμε κάνει ματ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Μετά τις 10 το βράδυ ήμουν σκεπτικός γι αυτό που θα έπρεπε να περάσω στα παιδιά. Την εβδομάδα που πέρασε είχε μια ομάδα πολύ συγκεντρωμένη, περίμενα την εμφάνιση της ομάδας, όχι το αποτέλεσμα αλλά την εμφάνιση την περίμενα. Εάν συνεχίσουμε έτσι σε όλη τη διάρκεια».

Τέλος, αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟ, κατέληξε: «Δεν ήταν ούτε μέτριος, ούτε κακός, δυσκολεύεται στο τελείωμα. Είχε πλουραλισμό στην επίθεση, είχε επιθέσεις από παντού, δεν είναι άσχημα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Οταν ο μικρός παίζει με τον μεγάλο, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα, ενώ το αντίθετο δεν συμβαίνει.

Εχουμε να κάνουμε με παιδιά, δεν είναι εύκολο να μπεις στην ψυχολογία των παιδιών. Εμείς κάναμε την εύκολη δουλειά, ο ΠΑΟ έκανε την δύσκολη και παρόλα αυτά είχε τις ευκαιρίες να κάνει γκολ. Οπως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, ακριβώς στο 47' σε μια σέντρα που πετάχτηκε ο Σισοκό αλλά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, εκείνη την στιγμή το φοβήθηκα».



Βόλεϊ: Ενίσχυση made in Japan για τον Μίλωνα
Βόλεϊ: Ενίσχυση made in Japan για τον Μίλωνα
Conference League: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό - Κλειστά σχολεία και άλσος
Conference League: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό - Κλειστά σχολεία και άλσος
Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Ιππασία: Eπιτυχίες σε Ουγγαρία και Αγγλία!
Ιππασία: Eπιτυχίες σε Ουγγαρία και Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved