«Είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί»

«Είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί»

Ο Ντανίλο Περέιρα δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία να βοηθήσει τον Αρη να πετύχει τους στόχους του.


Για τον Ντανίλο Περέιρα το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής (27/02) κόντρα στην Λάρισα είχε ξεχωριστή σημασία. Ο νεαρός διεθνής Πορτογάλος συνδύασε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αρη με ένα υπέροχο γκολ.

Ο 19χρονος μέσος, που μίλησε στον ΑΡΗΣ FM, αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή, καθώς και στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι οι «κίτρινοι» θα πετύχουν τον στόχο τους.

Αρχικά ο Ντανίλο Περέιρα αναφέρθηκε στις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε μετά το παιχνίδι στη θεσσαλική πόλη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που είχα. Ηταν απλά μία μυϊκή ενόχληση, που είχε να κάνει με το ότι είχα καιρό να αγωνιστώ ολόκληρο 90λεπτο. Τώρα, όμως, είμαι καλά» και συνέχισε σχετικά με το γκολ που πέτυχε στο «ΑΕΛ FC ARENA»:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και εξίσου χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά αυτό συνοδεύτηκε με τον έναν βαθμό και όχι με τους τρεις, που θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Η χαρά που ένιωσα στο 1-2 ήταν τεράστια. Ένιωσα υπέροχα, αλλά ένα λεπτό πριν να τελειώσει το παιχνίδι, ένιωσα διαλυμένος, αισθάνθηκα πολύ άσχημα, σαν να μου έριξαν μια πέτρα στην καρδιά».

Αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να προσφέρει στον Αρη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή (05/03, 19:30) επεσήμανε:
«Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα μου. Καταλαβαίνω τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι, αλλά τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη».

Ερωτηθείς για το αν έχει εξοικειωθεί με την Θεσσαλονίκη και την νέα του ομάδα, ο 19χρονος μέσος, σχολίασε:

«Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα, νιώθω άνετα στην πόλη και στην ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώσω οικεία. Όσο για την πόλη, υπάρχουν πάντα άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα».

Αναφερόμενος στη διαρκή και αδιάλειπτη στήριξη των οπαδών των «κιτρίνων», ο Πορτογάλος δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί μας είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Την στήριξη που μας παρέχουν δεν την έχω ξαναζήσει. Αν κληθώ να αγωνιστώ, θέλω να είμαι πολύ πιο συγκεντρωμένος, ελπίζοντας ότι οι οπαδοί μας θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή να στηρίζουν την ομάδα».

Τέλος, για το αν σκέφτεται το μέλλον του και την παραμονή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ντανίλο Περέιρα, υπογράμμισε:

«Το μέλλον μου δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Ανήκω στην Πάρμα και το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι αγωνίζομαι στον Αρη τώρα και ότι πρέπει να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved