«Θέλουμε βαθμούς στην Καβάλα»

«Θέλουμε βαθμούς στην Καβάλα»

Το θετικό αποτέλεσμα θα ψάξει ο Αστέρας Τρίπολης στην Καβάλα για να μείνει εντός στόχων, όπως ξεκαθάρισε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη την Πέμπτη (3/3) ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως από το παιχνίδι των Σερρών έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Καβάλα, επισήμανε πως στόχος είναι ο βαθμός ή οι βαθμοί. Αξίζει να σημειωθεί πως τη συνέντευξη παρακολούθησε και ο ένας εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος, χωρίς να κάνει κάποια παρέμβαση.

Για το παιχνίδι με τις Σέρρες επισήμανε: «Μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, η ομάδα ήταν πολύ αποφασισμένη και πήρε μια νίκη-ανάσα εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική μας ήταν πολύ καλή αμυντικά όσον αφορά την συγκέντρωση, και πολύ καλή επιθετικά όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία φάσεων. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το δικαίωμα να δεχθούμε κάποια πίεση και να οπισθοχωρήσουμε κι αυτό ίσως λόγω άγχους και πίεσης για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ την νίκη και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να μας πιέσουν με αποκορύφωμα την φάση του πέναλτι. Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι είχαμε 6 τελειώματα εκ των οποίων τα τρία ήταν τετ α τετ, ενώ ο αντίπαλος μας είχε 4 τελειώματα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στατιστικά. Θεωρώ ότι η νίκη μας βοηθάει βαθμολογικά , για να διατηρηθεί η ομάδα στο παιχνίδι της παραμονής, αγωνιστικά, γιατί η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίζει κάθε αντίπαλο και ψυχολογικά γιατί τόσο οι παίκτες όσο και η ομάδα αποκτούν εμπιστοσύνη».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα υποστήριξε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Καβάλα μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ καλές ομάδες και η βαθμολογική τους θέση το αποδεικνύει. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού και οι δύο ομάδες είναι επαρχιακές. Στο παιχνίδι πάμε για να συγκεντρώσουμε βαθμό ή βαθμούς. Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όσον αφορά τις απουσίες, ο Ουριμπάρι και ο  Μπαστία είναι τιμωρημένοι, ενώ μας προέκυψε σήμερα ένα πρόβλημα με τον Καρέρα, ο οποίος έχει σύσπαση και θα δούμε την Παρασκευή τι θα γίνει».

Για το πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων, ο Δερμιτζάκης ανέφερε: «Αν δεν μπορείς να βάλεις το γκολ, είναι λογικό να γίνεσαι ευάλωτος να το δεχτείς. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να βελτιωθούν οι παίκτες στην ολοκλήρωση των φάσεων. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να λέω πως επειδή μας λείπει ένας παίκτης, έχει πρόβλημα η ομάδα. Θεωρώ επίσης ότι όσοι είναι στο ρόστερ είναι ή πρέπει  να είναι σε θέση να βοηθήσουν».

Οσο για τι άλλαξε η νίκη στις Σέρρες στον Αστέρα: «Αυτό που άλλαξε είναι η ψυχολογία των παικτών. Οι παίκτες πιστεύουν πλέον πως όπου και να πάνε μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτή η νίκη είναι η αρχή για ανάλογα αποτελέσματα. Το ψάχνω και το παρακινώ για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για τον Ρίος και τις δηλώσεις που έκανε για τον Αστέρα, τόνισε: «Είναι λογικό όταν φεύγει ένας προπονητής ή ένας παίκτης από μια ομάδα να έχει μια πικρία. Ο Ρίος δεν βοήθησε όσο μπορούσε, αν και είναι καλός παίκτης. Αλλά συμβαίνει αυτό, πολλές φορές, ένας καλός ποδοσφαιριστής να μην πιάνει. Αυτά που είπε για το κακό κλίμα στην ομάδα και ότι κάποιοι ήθελαν να τον βλάψουν δεν τα γνωρίζω και δεν τα πιστεύω».

Για το ποιες ομάδες εμπλέκονται στη μάχη της παραμονής και το που θα κυμανθεί η γραμμή, επισήμανε: «Κάθε Κυριακή αναδιαμορφώνεται η βαθμολογία και κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε εμείς, ο Πανιώνιος, Ηρακλής, η Κέρκυρα (μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου). Οσο για τη Λάρισα, δεν έχει πέσει μαθηματικά και ελπίζει, αλλά είναι πολύ δύσκολη η θέση της. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί στο παιχνίδι μας και εκεί ξεκίνησε η εκκαθάριση».

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αρης Κολλιντζογιαννάκης



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved