Ολυμπιακός: Πίνο... από βδομάδα

Για την Παρασκευή (14/09) ήταν προγραμματισμένος ο ερχομός του Χουάν Πάμπλο Πίνο στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο ένα πρόβλημα στη βίζα του Κολομβιανού ίσως μεταθέσει το ταξίδι του για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ολυμπιακός: Πίνο... από βδομάδα

Στην χώρα του Πίνο άπαντες θεωρούν πως η μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή της Μονακό και της Γαλατασαράι στον Ολυμπιακό, είναι «τελειωμένη». Ο 25χρονος θα ερχόταν στη χώρα μας και θα υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Όμως δεν είναι... ακριβώς έτσι.

Αρχικά ο Πίνο δεν θα βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή (14/09) και αυτό γιατί αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τη βίζα του. Αυτό σημαίνει, πως ο ερχομός του μπορεί να μετατεθεί μέχρι και για την επόμενη εβδομάδα.

Από 'κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να μην βιαστούν, αφού η μεταγραφή πάει ούτως ή άλλως για τον Γενάρη, περνώντας από... κόσκινο τον ιδιόρρυθμο Κολομβιανό! Ο τελευταίος του τραυματισμός (κάταγμα στον αστράγαλο) τον κράτησε 9 ολόκληρους μήνες μακριά από τα γήπεδα και στο Λιμάνι θέλουν να σιγουρευτούν πως ο Πίνο θα μπορέσει να προσφέρει.

COMMENTS