Τεχνικός διευθυντής... πωλήσεων!

Τεχνικός διευθυντής... πωλήσεων!

Την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή φέρεται να έχουν αναγάγει ως πρώτη προτεραιότητα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ανθρώπου ο οποίος, σε συνεργασία πάντα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα αναλάβει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενώ από τα χέρια του θα περνάνε και οι πωλήσεις των ποδοσφαιριστών.

Η ευθύνη και ο ρόλος τον οποίο θα επωμιστεί ο νέος τεχνικός διευθυντής είναι μεγάλος, έτσι το «τριφύλλι» ψάχνει για κάποιον με εμπειρία αρκετών χρόνων στη συγκεκριμένη θέση αλλά και αρκετές διασυνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι τα προσόντα καλύπτει μόνο κάποιος από το εξωτερικό.

Σε περίπτωση ωστόσο που τα οικονομικά του συλλόγου δεν επιτρέψουν κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να στραφούν στην εγχώριο αγορά με το όνομα του Γιάσμινκο Βέλιτς να είναι στην κορυφή της λίστας και να ακολουθούν ο Άκης Ζήκος που γνωρίζει καλά την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά ως μάνατζερ, αλλά και ο Γιάννης Κόντης που έχει φέρει πολλούς αξιόλογους παίκτες κυρίως από τη Λατινική Αμερική για τον Άρη.

Όσο αργεί η πρόσληψη ωστόσο, ο Παναθηναϊκός τόσο περισσότερο θα εξετάζει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από την εγχώριο αγορά. Οι «πράσινοι» άλλωστε δεν έχουν κρύψει ποτέ το ενδιαφέρον τους για τους άσους της Καβάλας, Αμπντούν και Ντουγκλάο, τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, ενώ όσο δεν ανανεώνει και ο Ίσμαελ Μπλάνκο παραμένει πάντα στα υπ’ όψιν.

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση να μην καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να βάλουν πωλητήριο σε ορισμένους παίκτες .

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», πιθανότερος να αποχωρήσει είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, το συμβόλαιο του οποίου φέρεται να είναι δυσβάσταχτο (1,2 εκατ. το χρόνο και λήγει το 2014) ενώ στη λίστα είναι και ο Σισέ αν και μόνο επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει. Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού, δεν θα έλεγαν όχι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν σε αυτό έπεφταν και συμφέρουσες προτάσεις για Έλληνες παίκτες, το συμβόλαιο των οποίων λήγει το 2012.

Μια πρόταση για τον Σωτήρη Νίνη, ανάλογη με της Λάτσιο (7 εκατ. ευρώ ) θα...συγκινούσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όπως και προτάσεις για τους Χριστοδουλόπουλο, Τζόρβα και Σππυρόπουλο που φέρεται να είναι στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, για τον αγώνα στη Λάρισα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Νίνης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη, ενώ εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται στο βασικό σχήμα οι Ζιλμπέρτο, και Λέτο.

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι Καρνέζης ,Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολοι οι Κοτσόλης, Σιμάο και Πλεσί που ταλαιπωρείται από ίωση.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved