Παναθηναϊκός: Κλίνουν προς Τρίπολη, πλησιάζουν… Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Κλίνουν προς Τρίπολη, πλησιάζουν… Λεωφόρο

Το γήπεδο της Τρίπολης συγκεντρώνει – με τα μέχρι τώρα δεδομένα - τις περισσότερες πιθανότητες να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο - Πλησιάζουν Λεωφόρο οι «πράσινοι».

Ο αγώνας της 24ης Σεπτεμβρίου δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας και οι «πράσινοι», όπως όλα δείχνουν, καταλήγουν στη λύση της Αρκαδίας, καθώς είναι κοντά στην Αθήνα (έτσι και αλλιώς από τη στιγμή που το ματς «πέφτει» Δευτέρα δεν αναμένεται μεγάλη μετακίνηση οπαδών), πρόκειται για ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο (οι κερκίδες βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται), ενώ και το χορτάρι είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός αυτών, οι λύσεις, τόσο της Λιβαδειάς, όσο και του «Παμπελοποννησιακού Σταδίου» απομακρύνονται, καθώς από τη μία αγωνίζεται ο Λεβαδειακός και από την άλλη το γήπεδο της Πάτρας, δεν είναι, όπως και το ΟΑΚΑ άλλωστε, έδρα... καμίνι!

Όσον αφορά στη Λεωφόρο και τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αυτή όλο και πλησιάζει, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαπιστώσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ, προκειμένου να φιλοξενήσει την ομάδα, θα χρειαστούν απλώς η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η τοποθέτηση καθισμάτων στις θύρες 6-7 και κάποια μικρά έργα. Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα θεωρεί απολύτως εφικτό στόχο να αγωνιστεί εκεί το «τριφύλλι» σε όλο το δεύτερο γύρο (από Ιανουάριο και μετά), ενώ το μοναδικό «αγκάθι» που υπάρχει δεν είναι άλλο από τα 11.000 διαρκείας, αφού η χωρητικότητα της «Λεωφόρου» είναι λίγο μεγαλύτερη…

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δεν εγκαταλείπει το πλάνο του Βοτανικού και γι αυτό το λόγο άλλωστε βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή, τόσο με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, όσο και με τον Γιώργο Καμίνη (θα συναντηθούν μέσα στο Σεπτέμβρη). Πρόθεση του Αλαφούζου είναι να κάτσουν στο τραπέζι και οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και Δήμος) ώστε να βρεθεί λύση.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση για τη λήψη των απαραίτητων προληπτικών (και μη) μέτρων ενόψει των ματς με τη Λάτσιο, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, που έχουν χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας από την UEFA. Στον αγώνα του ΟΑΚΑ μάλιστα, στις 25 Οκτωβρίου, αναμένονται περισσότεροι από 2.000 οπαδοί των Ρωμαίων.

Στα αγωνιστικά τέλος, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα (10/09) στις προπονήσεις. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και εφόσον φανεί πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να μην ταξιδέψει το ερχόμενο Σάββατο στην Κομοτηνή για το ματς με τον Πανθρακικό, προκειμένου να προφυλαχθεί. Στο αεροπλάνο δεν θα μπει σίγουρα ο Σο, αντίθετα με τον Κουίνσι που θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Φερέιρα. Ο τελευταίος «πονοκεφαλιάζει» και για την απουσία των «διεθνών», οι οποίοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (13/09), με εξαίρεση τον Σισοκό που θα επιστρέψει μια μέρα νωρίτερα…



H τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
H τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ
Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ
Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για κατάργηση του VAR!
Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για κατάργηση του VAR!
Ρεπόρτερ της ΕΡΤ κατά Τερίμ: «Το είχα πει ότι δεν θα πήγαινε καλά η ομάδα»
Ρεπόρτερ της ΕΡΤ κατά Τερίμ: «Το είχα πει ότι δεν θα πήγαινε καλά η ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved