ΠΑΟΚ: Ελεύθερη είσοδος με Πανσερραϊκό

Την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους από κοντά στο αυριανό (8/9) φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, θα έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ελεύθερη είσοδος με Πανσερραϊκό

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να δουλεύει χωρίς τους Έλληνες και τους ξένους διεθνείς και θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του στο αυριανό φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Τούμπα.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως η είσοδος στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούυπας θα ξεκινήσει στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Θα λειτουργήσουν για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο οι θύρες 1,2,3 και 4, ενώ οι υπόλοιπες (5, 6, 7, 8) θα παραμείνουν κλειστές».

COMMENTS