Το ντεμπούτο και ο έλεγχος των 62 rookies της Super League!

Το ντεμπούτο και ο έλεγχος των 62 rookies της Super League!

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά και ο νέος είναι ωραίος! Και επειδή με τις... παλιοσειρές γνωριζόμαστε από «πρώτο χέρι», παραδοσιακά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι κεραίες της δημοσιότητας εστιάζουν στους rookies. To Onsports τους κατέγραψε και προχώρησε στον έλεγχο των 62 πρωτάρηδων ποδοσφαιριστών της Super League.

Στην κατηγορία των rookies συναντάμε - με βάση το δείγμα των δύο πρώτων αγωνιστικών και χωρίς φυσικά να υπολογίζεται το παιχνίδι  Ατρόμητος – ΠΑΟΚ με το οποίο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής - 27 ξένους παίκτες και πολλούς νεαρούς, οι οποίοι εξαιτίας των νέων οικονομικών συνθηκών και της αδυναμίας των ομάδων να στελεχώσουν τα ρόστερ τους με έμπειρους ποδοσφαιριστές, έκαναν πράξη το σύνθημα, «τόπο στα νιάτα»!  

Ο Αρης και η ΑΕΚ αποτελούν την χαρά των rookies, κάτι που ασφαλώς μόνο τυχαία δεν συμβαίνει, δεδομένων των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι δύο ομάδες ακόμη και για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Κάθε μία έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα επτά παίκτες χωρίς προηγούμενες παραστάσεις στη μεγάλη κατηγορία. Ακολουθούν πέντε ομάδες ( Πλατανιάς, ΟΦΗ, Βέροια, Πανθρακικός, Κέρκυρα) με έξι rookies, ο Παναθηναϊκός με πέντε, ο Πανιώνιος με τέσσερις, ο ΠΑΟΚ με τρεις, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης με δύο, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα με μόλις έναν, ενώ Ατρόμητος Αθηνών και Λεβαδειακός δείχνουν εμπιστοσύνη στις παλιές σειρές, διατηρώντας επί του παρόντος το νέο αίμα στον πάγκο και στην εξέδρα.  


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το «καλημέρα» ο Πάουλο Μασάντο έδειξε πως διαθέτει το «πακέτο», προκειμένου να κάνει με ταχύτατες διαδικασίες την απόσβεση μεταγραφής στους πρωταθλητές. Ο Πορτογάλος βοήθησε σημαντικά στα δύο πρώτα ματς στην οργάνωση του παιχνιδιού, έδωσε πολύτιμα στηρίγματα στον Ιμπαγάσα και ρυθμό στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», με την ευχέρεια που τον χαρακτηρίζει στις μεταβιβάσεις της μπάλας και την υψηλή τεχνική κατάρτισή του.

Ο έτερος rookie τη πειραϊκής ομάδας, Λεάντρο Γκρέκο, αγωνίστηκε μόλις για τρία λεπτά στο ματς της πρεμιέρας με την Βέροια και φυσικά δεν μπορεί να γίνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα προσωπικά αποκαλυπτήρια του.   

Rookies

Πάουλο Μασάντο (180 λεπτά)
Λεάντρο Γκρέκο (3 λεπτά)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπορεί οι Αρκάδες να έχασαν τον Σανθ Χακόμπο, ωστόσο ο Μάρτιν Φούλοπ πάτησε αμέσως… delete στις όμορφες αναμνήσεις που διατηρούσαν από τον Ισπανό προκάτοχό του στην Τρίπολη. Ο Ούγγρος πορτιέρο με την μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, διατήρησε ανέπαφη την εστία του στα δύο πρώτα παιχνίδια και αποτέλεσε εγγύηση για τα γκολπόστ του Αστέρα.

Ο 18χρονος Ντινιωτάκης έχει παίξει όλο και όλο ένα δεκάλεπτο και δεν μπορεί να κριθεί.  

Rookies

Μάρτιν Φούλοπ (180 λεπτά)
Γιάννης Ντινιωτάκης (10 λεπτά)

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τέσσερις παίκτες πήραν το βάπτισμα του πυρός στην Super League με τη φανέλα του «ιστορικού». Ο αμυντικός Παναγιώτης Σπυρόπουλος «κέρδισε» την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και μαζί την μονιμότητα (τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας) στη δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής.

Οι τερματοφύλακες Νίκος Γιαννακόπουλος και Κώστας Περιστερίδης «μοιράστηκαν» τα δύο πρώτα παιχνίδια και αποδείχτηκαν αποτελεσματικοί εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να μαζέψουν την μπάλα μέσα από τα δίχτυα.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έκανε ντεμπούτο ως φουνταριστός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια και σίγουρα θα χρειαστεί και άλλα παιχνίδια για να «ξεψαρώσει».  

Rookies

Παναγιώτης Σπυρόπουλος (180 λεπτά)
Νίκος Γιαννακόπουλος (90 λεπτά)
Κώστας Περιστερίδης (90 λεπτά)
Δημήτρης Διαμαντάκος (90 λεπτά)

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παλιά … καραβάνα των μικρών κατηγοριών ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, έπρεπε να πατήσει στα πρώτα… άντα, για να αξιωθεί να ντεμπουτάρει στην Super League. Το άστρο του 30χρονου επιθετικού έλαμψε στο ματς με τον Πανθρακικό. Το όμορφο γκολ αποτέλεσε επιστέγασμα μιας εξαιρετικής εμφάνισης και τα καλύτερα μάλλον έρχονται!

Ο Χουάν Νούνιεθ πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του στα δύο πρώτα παιχνίδια. «Εγκέφαλος» στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ισπανός μέσος, από τα πόδια του «φιλτράρεται» ολόκληρο το παιχνίδι και η ανάπτυξη της κρητικής ομάδας.

Ο Αργεντινός Γκαστόν Γκονζάλες και ο Κροάτης Ιγκόρ Μιρτσέτα ακολούθησαν τον σύλλογο των Χανίων στην προαγωγή από την Football League στην Super League, χωρίς πάντως ο πρώτος με τα 49 λεπτά συμμετοχής να φανεί ιδιαίτερα. Ο Μιρτσέτα μαζί με τους άλλους rookies, Χρήστο Παληγεώργο και Στέφανο Μαρτσάκη δεν πρόλαβαν καλά – καλά να ιδρώσουν την φανέλα όποτε ρίχτηκαν στη μάχη από τον τεχνικό Γιάννη Χατζηνικολάου.     

Rookies

Μάρκος Μαραγκουδάκης (180 λεπτά – 1 γκολ)
Χουάν Νούνιεθ (180 λεπτά)
Γκαστόν Γκονζάλες (49 λεπτά)
Ιγκόρ Μιρτσέτα (9 λεπτά)
Χρήστος Παληγεώργος ( 2 λεπτά)
Στέφανος Μαρτσάκης (1 λεπτό)

 

ΞΑΝΘΗ

Ο Βραζιλιάνος Αλεξ Καζούμπα παρ΄ότι αγωνίστηκε μόλις για ένα λεπτό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω του ελέω της πλούσιας και φουντωτής κόμης του! Οπως αντιλαμβάνεστε, για τις αγωνιστικές δυνατότητές του, θα κριθεί στο μέλλον.

Rookie

Αλεξ Καζούμπα (1 λεπτό)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

- Ολοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ματς της πρεμιέρας με την Κέρκυρα, έχουν προϋπηρεσία στη μεγάλη κατηγορία.


ΠΑΟΚ

Ο Μπογκανί Κουμαλό δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό. Ουσιαστικά εκεί χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου το οποίος «έσπασε» λίγες ημέρες αργότερα στη Βιέννη, με το εκκωφαντικό «βαλς» του αποκλεισμού από το Europa League. Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό δεν δικαιώνουν την μεταγραφική επιλογή που έκανε ο Γιώργος Δώνης στο πρόσωπό του παίκτη που ήρθε δανεικός από την Τότεναμ για τον ρόλο του «αντί – Κοντρέρας».

Ο 18χρονος δεξιός μπακ Δημήτρης Κωνσταντινίδης έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στον Πανθρακικό και σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά. Από κει και πέρα ήταν φυσιολογικό στο παρθενικό παιχνίδι της καριέρας του στην Τούμπα, να υποπέσει σε κάποια αβίαστα λάθη.

Ο Λίαμ Λόρενς κρατάει ψηλά την… σημαία των rookies στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Ιρλανδός μέσος έκανε τη διαφορά με την είσοδό του στην πρώτη παράσταση του πρωταθλήματος, «φτιάχνοντας» το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ έγειρε υπέρ του την πλάστιγγα της νίκης.     

Rookies

Δημήτρης Κωνσταντινίδης (90 λεπτά)
Μπογκανί Κουμαλό (90 λεπτά)
Λίαμ Λόρενς (45 λεπτά)

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ταχύτατος, εκρηκτικός και μπουκαδόρος ο Σέρβος επιθετικός Μπράνα Ιλιτς, προβλημάτισε τις αμυντικές γραμμές του Πλατανιά και του Παναθηναϊκού τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δείχνει ικανός να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον «Αγιαξ», φτάνει να γίνει λίγο πιο ομαδικός και περισσότερο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Rookie
Μπράνα Ιλιτς (180 λεπτά)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O πανύψηλος στόπερ Αντρέ Πίντο ήταν αλάνθαστος στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, τόσο ψηλά όσο και χαμηλά. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα η άμυνα των «πρασίνων» έδειξε ιδιαίτερα ευάλωτη και ο Πορτογάλος φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, μαζί με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας και επίσης rookie Χοσέ Βελάσκες, παρότι ο 22χρονος στόπερ από την Βενεζουέλα πέτυχε κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων το παρθενικό του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης παρουσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια ορισμένα από τα θετικά στοιχεία που διαθέτει στο ποδοσφαιρικό προφίλ του, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψει πολύ στον τομέα της αποτελεσματικότητας και στη συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό αποδεικνύει χωρίς καμία χρονοτριβή και περίοδο χάριτος την μεγάλη κλάση του και στέλνει συγχρόνως το μήνυμα πως θα αποτελέσει το «βαρόμετρο» του φετινού Παναθηναϊκού, προκαλώντας αναστάτωση (και πανικό) στις αντίπαλες άμυνες με τον τρόπο που… μιλάει στην μπάλα, την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την διεισδυτικότητα του.

Το «φαγητό» ενός επιθετικού είναι το γκολ. Και όσο ο χασογκόλης(μέχρι σήμερα) Μπρούνο Φορναρόλι δεν τινάζει τα δίχτυα, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την μία ευκαιρία μετά την άλλη, θα είναι αδύνατον να ξεκινήσει να... κεφαλαιοποιεί την μεταγραφή του στην ομάδα του «τριφυλλιού».    

Rookies
Αντρέ Πίντο (180 λεπτά)
Κώστας Μπαρμπαρούσης (147 λεπτά)
Ιμπραχίμ Σισοκό (135 λεπτά)
Μπρούνο Φορναρόλι (135 λεπτά)
Χοσέ Βελάσκες (90 λεπτά – 1 γκολ)


ΟΦΗ

Από πρωτάρηδες στην Super League, άλλο τίποτα ο φετινός ΟΦΗ. Εχουμε και λέμε. Ο τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης και ο αμυντικός χαφ Κώστας Μπανούσης με την ολοκληρωμένη εμφάνισή και τον τσαμπουκά που έβγαλαν στα δύο πρώτα παιχνίδια(με Ξάνθη και Αρη) χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο συμμετοχής, έδειξαν πως θα εξελιχθούν σε δύο πολύτιμα γρανάζια της μηχανής του Νίκου Αναστασόπουλου.
Μεγαλύτερο «ψήσιμο» θα χρειαστούν οι άλλοι τέσσερις rookies (Ζαχαράκης, Βιτώρος, Ροβίθης και Καπουράνης) για την καθιέρωσή τους στην ενδεκάδα της κρητικής ομάδας.  

Rookies
Στέφανος Γουναρίδης (180 λεπτά)
Κώστας Μπανούσης (180 λεπτά)
Μανώλης Ζαχαράκης (93 λεπτά)
Γιάννης Βιτώρος (19 λεπτά)
Μανώλης Ροβίθης( 1 λεπτό)
Θωμάς Καπουράνης (1 λεπτό)


ΑΡΗΣ

O 20χρονος Ερωτόκριτος Νταμαρλής προηγείται στην… κούρσα των λεπτών συμμετοχής, έχοντας από πίσω του άλλους έξι πρωτάρηδες συμπαίκτες του στα γήπεδα της Super League. Ο 20χρονος αμυντικός χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο και ξεκίνησε βασικός κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι ουσιαστικός στο παιχνίδι του, καλύπτει χώρους, ωστόσο χρειάζεται να βελτιώσει την ταχύτητά του.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης κλήθηκε να αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια στα άκρα της άμυνας που δεν είναι η φυσική του θέση και περιορίστηκε σε «χαμηλές στροφές» αν και στο ματς με τον ΟΦΗ, φάνηκε βελτιωμένος σε σχέση με την εμφάνιση της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη.  

Ο Δημήτρης Σούνας ξεδίπλωσε αρκετές από τις πτυχές του ταλέντου του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των «κιτρίνων» και ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Ο πορτιέρο Σωκράτης Διούδης έκανε να μην φανεί καθόλου η απουσία του Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια στο ματς με τον ΟΦΗ. Με… αέρα και αυτοπεποίθηση έδειξε ικανός να σηκώσει το βάρος του βασικού τερματοφύλακα.
Ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος Νούνο Κοέλιο, έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, στο διάστημα που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε για μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των δυνατοτήτων του.

Οι Γιάννης Γκέσιος και Γιώργος Μαργαρίτης έπαιξαν λίγα λεπτά χωρίς να φανούν.


Rookies

Ερωτόκριτος Νταμαρλής (125 λεπτά)
Μιχάλης Γιαννίτσης (120 λεπτά)
Δημήτρης Σουνάς (107 λεπτά)
Σωκράτης Διούδης (90 λεπτά)
Νούνο Κοέλιο (62 λεπτά)
Γιάννης Γκέσιος (28 λεπτά)
Γιώργος Μαργαρίτης (18 λεπτά)


ΒΕΡΟΙΑ

Πλούσια η παρουσία των rookies και στην «βασίλισσα του βορρά». Ο Αλέξανδρος Καλογέρης και ο Κενάν Μπαργκάν δεν «ξεκόλλησαν» από την βασική ενδεκάδα στα δύο πρώτα ματς, με τον δεύτερο να κερδίζει πολλά θετικά σχόλια στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό και σαφώς λιγότερα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Καλογέρης έδειξε με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την μακεδονική ομάδα στην... περιπέτεια της Super League.

Ο Ολαϊτάν επιβεβαίωσε το πλούσιο ταλέντο του στο «κρας – τεστ» με τον Ολυμπιακό και από ατυχία δεν χρήστηκε σκόρερ, ενώ με τον Πανιώνιο πήρε τον τίτλο του μοιραίου, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία για γκολ.

Ο Ζε Βιτόρ πιστοποίησε τους καλούς δείκτες τεχνικής κατάρτισης και συμβάλει στην ποιότητα της νεοφώτιστης ομάδας, ενώ ο στόπερ Νίκος Τζημογιάννης χρειάζεται ακόμη «ψωμιά» για να καθαρίζει τις περισσότερες από τις επικίνδυνες φάσεις που δημιουργούνται στα μετόπισθεν.

Τέλος, ο Ισπανός Πέρεθ Γκιγιέρμο δεν έχει… κερδίσει ακόμη τον Μάκη Χάβο αγωνιζόμενος μόλις 26 λεπτά στα δύο πρώτα ματς.   

Rookies

Αλέξανδρος Καλογέρης (180 λεπτά)
Κενάν Μπαργκάν (180 λεπτά)
Μισέλ Ολαϊτάν (167 λεπτά)
Ζε Βιτόρ (150 λεπτά)
Νίκος Τζημογιάννης (131 λεπτά)
Πέρεθ Γκιγιέρμο (26 λεπτά)


ΑΕΚ

Τέσσερις Ελληνες και τρεις ξένους περιλαμβάνει το «κάδρο» των rookies στην Ενωση, με τους Χρήστο Αρκούδα και Γιώργο Κουτρουμπή να΄χουν την πρωτοκαθεδρία με βάση τον συνολικό χρόνο συμμετοχής (βλ. 180 λεπτά).

Ο Αρκούδας είχε σχετικά καλή παρουσία στην πρεμιέρα με τον Αστέρα, ωστόσο στα Πηγάδια «ζαλίστηκε» με προσωπικό αντίπαλο τον δαιμόνιο Μαρσελίνιο της Ξάνθης. Ο Κουτρουμπής παίρνει τον τίτλο του πιο σταθερού ποδοσφαιριστή της αμυντικής γραμμής των «κιτρινόμαυρων» και προϊόντος του χρόνου, περιμένουμε να τον δούμε να συμμετέχει περισσότερο και στην ανάπτυξη.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο Νίκος Κουρέλλας στα δύο πρώτα ματς. Πολύ καλή εμφάνιση με τον Αστέρα στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το χειρότερο στην Ξάνθη με αποκορύφωμά της κακής βραδιάς, την ανόητη αποβολή του!

Από τον Φερνάντες Γιάγκο έχουμε να θυμόμαστε περισσότερο την ντρίμπλα που… έφαγε από τον Σανκαρέ στο ματς με τον Αστέρα από την οποία προήλθε το γκολ των Αρκάδων και λιγότερο το καλό πρώτο ημίχρονο στο ίδιο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος κάνει «μπαμ» πως δεν είναι αμυντικό χαφ, αλλά στην φετινή ΑΕΚ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να παίξει εάν χρειαστεί ακόμη και τερματοφύλακας!

Καθαρό αμυντικό χαφ δεν είναι και ο Ανχελ Μιγκέλ Κορδέρο κρίνοντας από το ντεμπούτο του στα Πηγάδια και ας ήρθε για κόφτης στα Σπάτα. Ο Ισπανός είναι τεχνίτης και καλός στις μεταβιβάσεις , υστερεί όμως σε ταχύτητα.

Στην μία και μοναδική μέχρι τώρα εμφάνισή του ο Δημήτρης Γροντής επιβεβαίωσε τις θετικές συστάσεις που τον συνοδεύουν για τις δημιουργικές ικανότητες του, ενώ ο Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο πέρασε απαρατήρητος στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε με τον Αστέρα και φάνηκε ότι χρειάζεται να διανύσει δρόμο για να σταθεί επάξια στην κορυφή της επίθεσης των «κιτρινόμαυρων».

Rookies
Χρήστος Αρκούδας (180 λεπτά)
Γιώργος Κουτρουμπής (180 λεπτά)
Νίκος Κουρέλλας (160 λεπτά)
Φερνάντες Γιάγκο (150 λεπτά)
Ανχελ Μιγκέλ Κορδέρο (90 λεπτά)
Δημήτρης Γροντής (81 λεπτά)
Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο (22 λεπτά)


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Οσκαρ Λουσέρο ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στην ειδική κατηγορία των πρωτάρηδων της ακριτικής ομάδας. Ο τεχνίτης Αργεντινός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στην Τούμπα, με εξαιρετικές μεταβιβάσεις της μπάλας, δυνατά στημένα και τελειώματα με σουτ από μακρινές αποστάσεις. Στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά έριξε το στροφόμετρο της απόδοσής του, επηρεασμένος προφανώς και ο ίδιος από την άχρωμη και άνευρη εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Βόσνιος τερματοφύλακας Αντίλοβιτς χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό το πρώτο γκολ του Πλατανιά στο Παγκρήτιο, ενώ η ποιότητα η των Σοφιάν Σερφά και Μιγκέλ Βιγιαρέχο φάνηκαν στο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ και σχεδόν καθόλου στη μάχη της Κρήτης. Μέτριες έως κακές εμφανίσεις από τον Μίνγκα στα δύο πρώτα τεστ, ενώ απαρατήρητος πέρασε ο νεαρός Γωνιάδης.

Rookies

Αντι Αντίλοβιτς (180 λεπτά)
Οσκαρ Λουσέρο (180 λεπτά)
Σοφιάν Σερφά (180 λεπτά)
Μιγκέλ Βιγιαρέχο (172 λεπτά)
Χρήστος Μίνγκας (106 λεπτά)
Γιάννης Γωνιάδης (35 λεπτά)


ΚΕΡΚΥΡΑ

O Ισπανός μέσος Ντιέγκο Λεόν δικαιολόγησε περισσότερο τα μεροκάματα των δύο πρώτων αγωνιστικών, από τους έξι rookies της «κόμισσας». Ο Βραζιλιάνος στόπερ και έτερος «180άρης» Εντερ Μοντέιρο, παρουσιάστηκε βελτιωμένος στην Τρίπολη, συγκριτικά με την νωχελική πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, ενώ οι Σταμόγιαννος, Τσοκάνης, Καραπέτσας και Διαμαντόπουλος, θα χρειαστούν μπόλικο ιδρώτα και προσπάθεια για την… επιβίωσή τους στην φετινή δύσκολη χρονιά.

Rookies

Μοντέιρο Εντερ (180 λεπτά)
Ντιέγκο Λεόν (180 λεπτά)
Παναγιώτης Σταμόγιαννος (67 λεπτά)
Τάσος Τσοκάνης ( 56 λεπτά)
Θοδωρής Καραπέτσας (50 λεπτά)
Δημήτρης Διαμαντόπουλος (7 λεπτά)


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

- Ολοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον τεχνικό των Βοιωτών Γιώργο Παράσχο στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν παλαιότερη θητεία στην Super League.



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved