Super League: Μέρος... τρίτο!

Super League: Μέρος... τρίτο!

Το παρθενικό του επίσημο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 20.30 τον Λεβαδειακό και στοχεύει στο «2 στα 2». Νωρίτερα, ο Αρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης στην Κέρκυρα.

Αρης - ΟΦΗ (18.15, Novasports 3)

Ο Άρης δεν μπόρεσε να «κρύψει» κάτω από το χαλάκι τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση.

Ο Μάκης Κατσαβάκης προσπάθησε μέσα στην εβδομάδα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να τους αναδιοργανώσει ώστε σήμερα να εκμεταλλευθούν τις αδυναμίες του ΟΦΗ και να κατακτήσουν το πρώτο τρίποντο, που θα τους δώσει φτερά ενόψει της δύσκολης, όπως προμηνύεται, συνέχειας. Ο Σερραίος τεχνικός πήρε στην αποστολή τους Ψυχογιό και Κοέλιο, απόντες όμως είναι οι Ασλανίδης και Ηρακλής.

Η αποστολή του Αρη

Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Νταμαρλής, Τσουκάνης, Ψυχογιός, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος

Όπως και ο αντίπαλός του, έτσι και ο ΟΦΗ ταλαιπωρείται φέτος από πάρα πολλά προβλήματα και η διαπίστωση ότι το ρόστερ του έχει πολλές ελλείψεις αποτελεί κοινό τόπο. Οι Κρητικοί έπαιξαν... συντηρητικά στην πρεμιέρα και έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ», κατακτώντας τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Σήμερα δίνουν το παρθενικό εκτός έδρας παιχνίδι τους και μια δεύτερη ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε 20 παίκτες για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως και τον νεοαποκτηθέντα Βαλεριάνο που θα χρειαστεί να περιμένει για το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Βάντο, Ζορμπάς, Σόουζα, Σαχσανίδης, Χαριτωνίδης, Βιτώρος, Βερόν, Χατζηκοσμάς, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Καπουράνης, Ροβύθης, Νύκταρης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα (18.15, Novasports 1)

Οι καιροί και μαζί και τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε στον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ τον τίτλο του φαβορί. Η αλήθεια βέβαια ειναι ότι οι Αρκάδες δεν έπιασαν καθόλου καλή απόδοση στο ΟΑΚΑ και μάλλον θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που επικράτησαν 1-0 της Ενωσης.

Σημασία έχει βέβαια ότι οι πρώτοι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι. Και σήμερα, που δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας μπορεί να προσθέσει τρεις ακόμα, αν εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που παρουσιάζει η Κέρκυρα.

Ο Τσιώλης θα έχει στη διάθεσή του τους Περόνε και Ράγιος που μέσα στην εβδομάδα αντιμετώπισαν προβλήματα, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Ντε Μπλάσις.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Αλβάρο Κάντο, Μπακασέτας, Περόνε, Ντινιωτάκης

Πολλή δουλειά θα πρέπει να ρίξουν ο Απόστολος Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του για να παρουσιάσουν στο εγγύς μέλλον καλύτερη εικόνα. Η Κέρκυρα αντιμετώπισε πάρα πολλές δυσκολίες, κυρίως στην ανάπτυξη και την παραγωγή ευκαιριών, στο ματς με τον Ατρόμητο και μοιραία γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-0).

Κανείς στο στρατόπεδο των Φαιάκων δεν θέλει να σκέφτεται το «δύο στα δύο» στις ήττες. Αντίθετα, η κατάκτηση θετικού αποτελέσματος σε μια δύσκολη έδρα, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Μάντζιου, που πήρε μαζί του τον Κοντοδήμο (εξέτισε), όχι όμως και τον Γιάντση (τραυματίας).

Η αποστολή της Κέρκυρας

Aναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Χαμπλ, Μπουκουβάλας, Έντερ, Τσουμάνης, Παπαδήμας, Διαμαντόπουλος, Κοντοδήμος, Πετρούσης, Καραλής, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Καραπέτσας, Λεόν, Τσοκάνης, Μπάρκογλου, Αγρίτης

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (20.30, Novasports 1)

Τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, βασικό διεκδικητή του πρωταθλήματος, έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δίνει την πρώτη του παράσταση μπροστά στο κοινό του. Οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν στο ματς της πρεμιέρας με τη Βέροια, πήραν όμως το τρίποντο και υποσχέθηκαν πολύ καλύτερη συνέχεια. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει ότι όσο η ομάδα του νικά, τόσο και ο ίδιος θα κερδίζει πόντους και γι αυτό μέσα στην εβδομάδα μίλησε αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας συχνά ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Τάτο θεωρώντας τον ανέτοιμο, ενώ πήρε για πρώτη φορά τον Μανωλά λόγω του τραυματισμού του Κοντρέρας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο

Και κακά, αλλά και καλά νέα προέκυψαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Λεβαδειακό. Το κακό αφορά στο αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «σπίτι» τους (1-0) πληρώνοντας τη στιγμιαία αδράνεια σε μια στημένη φάση. Το καλό, ωστόσο, έχει να κάνει τόσο με τη συνολική εμφάνιση του Λεβαδειακού, όσο και με την αντίδρασή του. Συνολικά, ο Παράσχος δήλωσε ευχαριστημένος με αυτά που είδε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τώρα ελπίζει η ομάδα του να κάνει χειρότερη εμφάνιση, αλλά να φύγει με αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη.

Ο Μακεδόνας προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του γι αυτό το κρίσιμο ματς τον τραυματία Μουλόπουλο, τον Τσιντώτα, αλλά και τον Γιώργο Γεωργίου, που ένιωσε ενοχολήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Νικολακάκης, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ζαουί, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος



Conference League: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό - Κλειστά σχολεία και άλσος
Conference League: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό - Κλειστά σχολεία και άλσος
Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Ιππασία: Eπιτυχίες σε Ουγγαρία και Αγγλία!
Ιππασία: Eπιτυχίες σε Ουγγαρία και Αγγλία!
Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Κόντε
Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Κόντε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved