Με τσαμπουκά… ελληνικό ο Πανιώνιος, 1-0 τον Άρη! (photos)

Με τσαμπουκά… ελληνικό ο Πανιώνιος, 1-0 τον Άρη! (photos)

Τελειώνοντας το παιχνίδι με εννέα παίκτες, ο Πανιώνιος επικράτησε σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι του Άρη με 1-0 ξεκινώντας με το… δεξί.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Άρη στο κλείσιμο της 1ης αγωνιστικής της Superleague. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν μόνο με Έλληνες ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον. Η κατάληξη του αγώνα ωστόσο δεν ήταν η καλύτερη, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με τη μεταξύ τους «μάχη» να λήγει με δέκα κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες . Σε ό,τι αφορά τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της, έχοντας όμως και δύο σημαντικές απουσίες για τη συνέχεια, καθώς αποβλήθηκαν ο σκόρερ Λαμπρόπουλος με τον Καμπάνταη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δύο ομάδες με τον Πανιώνιο να εκμεταλλεύεται την πρώτη ευκαιρία που έκανε. Στο 14’ ο Μενδρινός έκανε το φάουλ με τον Καμπάνταη να κάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον Βελλίδη να αποκρούει. Στην επαναφορά όμως, ο Λαμπρόπουλος με κοντινή προβολή, άνοιξε το σκορ που έμεινε και μέχρι τέλους της αναμέτρησης.

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε και νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Μετά από νέα στημένη φάση, ο Καμπάνταης πήρε ξανά την καρφωτή κεφαλιά με τον Βελλίδη να αποκρούει στη γωνία του με δυσκολία. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με τον Άρη να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 42’ όταν ο Παπαζαχαρίας με σουτ από τα πλάγια έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Στην επανάληψη υπήρξε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε δύο φορές με τον Γιαννιώτα. Στο 63’ ο Καμπάνταης για χτύπημα εκτός φάσης στον Παντίδο με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος υποχώρησε για να διατηρήσει το προβάδισμά του.

Μέχρι το 81΄ δεν είχε αλλάξει κάτι με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια με τα επεισόδια να διαρκούν για επτά λεπτά. Ύστερα από όλα αυτά αποβλήθηκε ο Λαμπρόπουλος για τον Πανιώνιο και υπήρξαν και τρεις κίτρινες  κάρτες. Ο Γιαννιώτας δεν τήρησε το fair play, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να του επιτίθενται και να δέχονται με δίκαιο τρόπο τις τιμωρίες.

Μέχρι τέλους δεν άλλαξε τίποτα με τον Πανιώνιο να παίρνει την πρώτη του φετινή νίκη και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο στους πάγκους.

Το Onsports σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Πανιώνιος – Άρης.



Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved