Συσπείρωση... «αστεριών» στον Παναθηναϊκό!

Συσπείρωση... «αστεριών» στον Παναθηναϊκό!

Στα ύψη έχει φτάσει ο δείκτης της συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό, μετά το διπλό στη Λιβαδειά, αλλά και τη δυναμική αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία και όχι μόνο και ενόψει της ρεβάνς με τη Μάλαγα τα πάντα στο πράσινο στρατόπεδο δείχνουν και είναι θετικά.

Αυτό που με μια φωνή δηλώνουν άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού (διοίκηση, παίκτες και κόσμος) είναι η αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν τη μεγάλη ανατροπή, το βράδυ της Τρίτης, κόντρα στη Μάλαγα και να πανηγυρίσουν στο ΟΑΚΑ μια μεγάλη πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα προσφέρει στους πράσινους ττη δυνατότητα να κάνουν και σε οικονομικό επίπεδο τη μεγάλη υπέρβαση και να βάλουν τις βάσεις για ακόμα καλύτερες ημέρες...

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε εκφράσει την πίστη πρόκρισης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Ισπανία, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την ανατροπή και να μπει στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε με τη συντήρηση που έκανε στην ενδεκάδα, στο ματς με τον Λεβαδειακό, ότι και αυτός από την πλευρά του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διεκδίκηση και την επίτευξη ενός εξαιρετικά δύσκολου στόχου.

Και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη δική του πλευρά, σπεύσει να αποδείξει ότι και κόντρα στη Μάλαγα θα είναι εκεί... Στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 30.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού από σήμερα παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια της αναμέτρησης. Μετά και την αντιπαράθεση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αλλά και της ΠΑΕ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός καθ' όλη τη διάρκεια της Κυριακής, ο δείκτης της συσπείρωσης «χτυπάει»... πράσινο. Αυτό που ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναζητούσε χρόνια τώρα, να βλέπει, δηλαδή, τη διοίκηση της ΠΑΕ να βγαίνει μπροστά και να παίρνει θέση σε όλα τα ζητήματα προστατεύοντας τα συμφέροντα της ομάδας, φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει πράξη με το καλημέρα ο Γιάννης Αλαφούζος, με την ΠΑΕ να συνδράμει και αυτή στις προσπάθειες του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και το κλίμα να αρχίζει να... αλλάζει για τα καλά, ενώ και η συνέχεια θα πρέπει να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ολες οι πλευρές, λοιπόν, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, προκειμένου από κοινού να δώσουν τη μεγάλη μάχη κόντρα στη Μάλαγα, με στόχο την επιστροφή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού σε μια διοργάνωση που την έχει τιμήσει δεόντως, τον αστερισμό του Τσάμπιονς Λιγκ...



Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved