Με απουσίες για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Με απουσίες για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Μετά την ήττα του από τη Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός θέλει να επουλώσει τις πληγές του με νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα στη Λιβαδειά, επί του τοπικού Λεβαδειακού (21:30, Novasports 2).

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στην Ανδαλουσία. Εκεί οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τη δύσκολη φετινή τους προσπάθεια με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League ου μπορεί να λύσει αρκετά από τα προβλήματα του συλλόγου. Το πρώτο δείγμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα στους φίλους του.

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά καλή. Για το πρωτάθλημα, στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει και να το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Ξεκίνημα από τα… δύσκολα για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα που φιλοξενείται από τον ενισχυμένο Λεβαδειακό που θέλει να έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μία σειρά από προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης. Μοναδικός στόχος του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη που θα δώσει ψυχολογική ώθηση για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τη Μάλαγα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Για το κάτι παραπάνω

Όλα τα τελευταία χρόνια, ο Λεβαδειακός βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία με μοναδικό στόχο την παραμονή. Φέτος, όλα μοιάζουν διαφορετικά για την ομάδα της Λιβαδειάς. Με έναν έμπειρο τεχνικό στον πάγκο και σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, θέλει να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο στα play-off.  Στόχος του, είναι από το ξεκίνημα να κάνει την έκπληξη και να δείξει τα… δόντια του. Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα που να επηρεάζουν τα πλάνα του.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ακόστα, Ροτζέριο, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ναπολεόνι, Ζαουί, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Μίλιεβιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

PANA LIVADEIA

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved