«Το μυαλό μου στον Πανιώνιο»

«Το μυαλό μου στον Πανιώνιο»

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ότι η πτώση στην απόδοσή του οφείλεται  στο γεγονός της μη μεταγραφής του τον Ιανουάριο, ο Μπερνάρ Κουμορτζί.

Ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «SportDay», τόνισε ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου επειδή έμεινε στη Νέα Σμύρνη ενώ εμφανίστηκε προσηλωμένος στην ομάδα του:

«Δεν είμαι εγώ αυτός! Στη ζωή μου έχω μάθει πάντα να μιλάω γι αυτά που έχω στα χέρια μου. Δεν πετάω στα σύννεφα. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Πανιώνιο. Δεν ήρθε το τέλος της καριέρας μου επειδή έμεινα. Έχω περάσει πραγματικά δύσκολες αποστολές στη ζωή μου και ξέρω να εκτιμώ αυτά που έχω» τόνισε αρχικά για να μιλήσει για τις χαμηλές πτήσεις του:

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, υπάρχουν στιγμές που δεν σου βγαίνει τίποτα στο χορτάρι. Δεν θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω».

Ο Κουμορτζί δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός πως δεν «πατά» πλέον πολύ περιοχή, τονίζοντας πως πρέπει να βρει ξανά το ρυθμό του:

«Εξαρτάται αν θα παίξω αμυντικό ή επιθετικό χαφ. Και δεν υπάρχει σταθερότητα θέσης. Οι πολλές και συχνές αλλαγές προπονητών επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού σου. Ο καθένας ζητάει διαφορετικά πράγματα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προσπαθείς να προσαρμοστείς. Επίσης, δεν είναι καλό να βασίζεται μια ομάδα σε ένα μόνο παίκτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αποποιούμαι των ευθυνών μου. Πρέπει να βρω ξανά τον ρυθμό μου. Αυτό είναι που μου λείπει»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πόσο του έχει λείψει να κάνει ένα καλό παιχνίδι θέτοντας ως στόχο του Πανιωνίου τη σωτηρία:

«Πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι δεν αποδίδω βάσει των δυνατοτήτων μου κι προσπαθώ να το διορθώσω. Ίσως σε κάποια από αυτά τα ματς να εξελιχθώ σε σωτήρα! Ποιος ξέρει; Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε. Προέχει η σωτηρία της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος» κατέληξε.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved