Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 28 Μαρτίου ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο ΠΑΟΚ.

Το σημαντικότερο ζήτημα αφορά στην νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης – εκλογή αιρετής διοίκησης.

2.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.

3.Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

4.Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης. Σε περίπτωση που στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων, θα συγκληθεί 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που στην 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας των μετόχων , θα συγκληθεί 2η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 19 Απριλίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη, 28.02.2011

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» «ΠΑΟΚ»

- ΠΑΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 28.03.2011«ΠΑΕ ΠΑΟΚ», Αρ. ΜΑΕ 99130/06/Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved