Ανακοίνωση οπαδών

Ανακοίνωση οπαδών

Ανακοίνωση αναφορικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Σωτήρη Βοργιά εξέδωσαν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ο σύνδεσμος «Green Web Fans» με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρεται στα όσα υποστηρίζει ο πρώην διαιτητής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι και την εμπλοκή των Βαγγέλη Μαρινάκη, Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Δαλούκα.

Η ανακοίνωση

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσουμε τις (για μία ακόμη φορά) ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή από ΕΠΩΝΥΜΑ χείλη που ήταν και είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πράγματα και καταστάσεις γνωστές στο σύνολο του κόσμου και στις πιάτσες των επιδοτούμενων δημοσιογράφων, οι οποίοι όμως κρατάνε το στόμα κλειστό για να συντηρήσουν το σύστημα και την ροή της μισθοδοσίας. Στημένα παιχνίδια, διαιτητές που τα παίρνουν, αλισβερίσι που συναντάς στα υπόγεια της ΕΠΟ και της τρούμπας... και όλα αυτά ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ...

Φανταστείτε τι αγώνας έχει στηθεί στο «Ελληνικό Πρωτάθλημα» από τον ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΟ... Το να μιλήσουμε για τα στησίματα του αιώνα από τον πράκτορα θα είναι πάλι γραφικό μιας και οι μόνοι σε όλον τον πλανήτη που δεν γνωρίζουν για την παράγκα του μπαρμπα-θωμά του κοκκαλιάρη είναι το «Ελληνικό κράτος» και η Ε.Π.Ο. (Εταιρεία Προστασίας Ολυμπιλαγού).

ΕΑΝ υπάρχει κράτος και δικαιοσύνη πρέπει από χτες να ξεκινήσουν τις διαδικασίες να ξεβρωμίσουν τον χώρο... Δεν είναι δυνατον να βγει σε τηλεοπτική εκπομπή πρώην διαιτητής και να λέει με στοιχεία για έγγραφα, ποσά και συμφωνίες μεταξύ μαρινάκη-μπέου και δαλούκα, να αφηνει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΣΦΠ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

Αλλά φαίνεται ότι όλο το επιτελείο της Ε.Π.Ο. ήταν απασχολημένο στο να συντάξει αυτήν την κωμική ανακοίνωση που ζητάει... «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» από το Ελληνικό φίλαθλο κοινό για... την διαγραφή των Καλόπουλου-Τρύφωνα-Σαραϊδάρη.

Παραθέτουμε τα όσα ΕΙΠΕ ΕΠΩΝΥΜΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ... (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ):

«Είπαν ότι ο Δαλούκας τιμωρήθηκε στο Άρης-Παναθηναϊκός για το παιχνίδι αυτό. Υπάρχει και επιστολή στον κύριο Πιλάβιο και μάλιστα αναλυτικά για το περιστατικό του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακού που εμπλέκονται οι Μπέος, Μαρινάκης, Δαλούκας και Βασάρας. Γιατί δεν βγάζετε τον Πιλάβιο στον αέρα;

Δεν σας κάνει εντύπωση που με όλα αυτά δεν μας καλεί κανένας; Ακόμα και να μας τιμωρήσει;

Να ρωτήσετε τον κύριο Πιλάβιο, εγώ μίλησα μέχρι εκεί που έπρεπε να πω. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει καθήκοντα να στηρίζει αυτές τις περιπτώσεις; Δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας να τις μεταβιβάσει;

Όλοι δουλεύουν μόνο για το γραφείο τους και τον εαυτό τους.

Οι τρεις αυτοί που θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο (Μπιτσαξής, Νικητιάδης και Πιλάβιος) είναι αυτοί;. Μου είπαν να πάω στο γραφείο του Πιλάβιου στο Κολωνάκι για να σταματήσω να λέω αυτά που λέω. Προτιμώ να λέω αυτά που αισθάνομαι παρά να πάρω μια θέση».

Για Γκαγκάτση: «Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε βίλες, έπαιρνε αυτοκίνητα και κέρδιζε εκατομμύρια στο στοίχημα. Κανένας δεν αφήνει την δουλειά του για μια θέση που δεν έχει λεφτά.

Εγώ τον Γκαγκάτση τον χτυπούσα όταν ήταν ισχυρός, δεν αισθάνομαι καλά που μιλάω τώρα γι’ αυτόν».

Είπατε πως υπάρχει επιστολή που την έχει ο κύριος Πιλάβιος και στην οποία μιλάει λεπτομερώς για τα πάντα: «Βεβαίως αφού υπάρχει αντίγραφο».

Υ.Γ: Μετά το.. «ρεκόρ» να αποκλειστούν από τους 3.072 του Europa League από... ομάδα μπάσκετ νομίζουμε αποτελεί άλλη μία παγκόσμια πρωτιά και «ρεκόρ γκίνες» να αποκλειστείς από ομάδα μπάσκετ, στους 3.072 του Europa League, με... πιασμένο διαιτητή. Γειά σου ρε θίασε»!



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved