«Προέχει η παραμονή»

«Προέχει η παραμονή»

Την σωτηρία του Πανιωνίου σκέφτεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης και όχι την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Τάκη Λεμονή να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League ενώ όπως τόνισε έχει δοθεί σημαντική βοήθεια από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο. Επίσης, ο Γουνδουλάκης μίλησε γενικότερα για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αρχικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον. Μπορεί στην κορυφή το πρωτάθλημα να κρίθηκε και να έχουν ξεφύγει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όμως σε ότι αφορά την παραμονή και τα play off τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και όσο πάμε προς το τέλος τόσο πιο ενδιαφέρον θα γίνεται».

Ενώ για την πορεία του Πανιωνίου υποστήριξε: «Ξεκινήσαμε άσχημα τη χρονιά αλλά από κει και πέρα με τη βοήθεια κάποιον αποτελεσμάτων και με την έλευση του κ. Λεμονή που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα καταφέραμε να ανέβουμε αγωνιστικά και να πάρουμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και οι προσθήκες των παικτών που ήρθαν τον Ιανουάριο καθώς ο Μήτρογλου μας έδωσε αυτό που μας έλειπε το γκολ. Και ο Γκαλίτσιος μας βοήθησε πολύ αλλά και όλα τα παιδιά που ήρθαν».

Σε ερώτηση για την μάχη της παραμονής, απάντησε: «Νομίζω ότι έξι με εφτά ομάδες θα παλέψουμε για την παραμονή μέχρι το τέλος. Μόνο ο Πανσερραϊκός θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει πέσει βάση της βαθμολογικής συγκομιδής. Ακόμα και η Λάρισα αν και είναι σε πολύ δύσκολη θέση έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία».

Ενώ για το που θα κριθεί η σωτηρία, υπογράμμισε: «Σε παιχνίδια για τη σωτηρία δε μετράει η έδρα. Αυτό που μετράει είναι το ποιος το θέλει περισσότερο και το πάθος και η ποιότητα που θα βγάλεις μέσα στον αγώνα. Η παραμονή θα κριθεί στις επόμενες έξι αγωνιστικές και ελπίζω για την ομάδα μου να μην κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντως είμαστε έτοιμοι για όλα».

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δε χάνει από τις μεγάλες ομάδες, ανέφερε: «Με τις μεγαλύτερες ομάδες πάντα δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Με τις μεγαλύτερες ομάδες κοιτάμε να παίξουμε στην κόντρα ενώ με τις ομάδες τις μικρομεσαίες δυσκολευόμαστε καθώς πρέπει να δημιουργήσουμε παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό και αν κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, συμπλήρωσε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι φτάνει δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου. Ήταν πιο σταθερός από τον Παναθηναϊκό σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Ερωτηθείς για την πορεία της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, σχολίασε: «Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έχουν φτιάξει πολύ καλές ομάδες ενώ διαθέτουν και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το μυστικό βέβαια είναι ότι είχαν τον βασικό κορμό από πέρσι και διαθέτουν μια αξιοθαύμαστη ομοιογένεια».

Στη συνέχεια, ο Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής θέλω να έχω καλούς παίκτες δίπλα μου να με βοηθάνε να γίνομαι καλύτερος και οι ξένοι που έρχονται θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά και να βοηθάνε την ομάδα . Εάν δεν την κάνουν καλύτερα να παίζουν Έλληνες που παίζουν και με το φιλότιμο ενώ γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ίσως βοηθήσουν περισσότερο».

Για να μιλήσει και για τον Νίκο Γεωργέα: «Το Γεωργέα τον γνωρίζω από την Καλαμάτα. Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Τον συμπαθώ παιδί και νομίζω ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Τέλος, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή το τελευταίο που σκέφτομαι είναι το συμβόλαιο μου. Προέχει η παραμονή του Πανιωνίου και μετά θα δούμε και το θέμα του συμβολαίου. Έχω δεθεί με την ομάδα έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές στη Νέα Σμύρνη αλλά όπως σας είπα προέχει η σωτηρία του Πανιωνίου».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved