«Δεν το κρύβω ότι πληγώθηκα»

«Δεν το κρύβω ότι πληγώθηκα»

Ο νεαποκτηθής παίκτης της Καβάλας, Λεονέλ Ρίος, μίλησε στην εφημερίδα «Sport Day» για την Καβάλα, τον ίδιο, τον Αστέρα Τρίπολης και για το σημαντικό γκολ που πέτυχε μέσα στην Τούμπα.

Δείτε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Ρίος στην  «Sport Day»:

Για την διαφορετική αγωνιστική εικόνα που δείχνει στην Καβάλα:

«Στην Καβάλα αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύονται και παράλληλα παίρνω τις ευκαιρίες που δεν είχα ποτέ μου στον Αστέρα. Η μεταγραφή μου μου προσέδωσε πολύ μεγάλη επιθυμία για να παίξω μπάλα και πλέον έχω διαφορετική νοοτροπία. Θα έλεγα ότι ήταν θέμα εμπιστοσύνης η μεταμόρφωσή μου».

Για το γκολ του στην Τούμπα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος όχι διότι σκόραρα αλλά και επειδή αισθάνομαι χρήσιμος και βοηθάω την ομάδα μου. Μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου. Η νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα σαν και αυτή ύστερα από πάρα πολλά χρόνια θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Απλώς πρέπει να την ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για την πικρία του από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν το κρύβω ότι πληγώθηκα. Η ομάδα ποτέ δεν μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ποιο είμαι. Περίμενα πολύ καιρό μια ευκαιρία αλλά ποτέ δεν την πήρα. Κανένας δε με εμπιστεύτηκε σε αυτόν τον σύλλογο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είχα κοντά μου κάποιους πιστούς φίλους, τη Χρύσα και τη Μαριάννα με τον αδελφό της που τους γνώρισα στην Τρίπολη. Από την ομάδα είχα καλές σχέσεις μόνο με τον κ. Καϋμενάκη για τον οποίο μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ατζέντης μου, Χουάν Κρους Ογιέρ».

Για τον στόχο της Καβάλας:

«Είμαστε μια ομάδα με καλούς και ανταγωνιστικούς ποδοσφαιριστές . Αν παίξουμε με την αποφασιστικότητα που είχαμε στην Τούμπα και στα επόμενα ματς, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στα πλέι οφ».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα:

«Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Σε όλα τα πρωταθλήματα συνήθως επωφελούνται οι μεγάλες ομάδες. Το ίδιο συμβαίνει και δω».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα και για το αν θέλει να πάρει εκδίκηση:

« Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και να πετύχει τους στόχους της. Δεν ασχολούμαι με τις άλλες ομάδες».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved