«Όμορφο που σκόραρα»

«Όμορφο που σκόραρα»

Δηλώσεις σε Μέσα της Αυστραλίας παραχώρησε ο άσος της ΑΕΚ, Νέιθαν Μπερνς μιλώντας για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός τόνισε στην ιστοσελίδα sportal.com.au. για το προσωπικό του επίπεδο την φετινή σεζόν, για την απόφαση του να αγωνιστεί ως δανεικός στην Κέρκυρα την περσινή χρονιά ενώ μίλησε και για την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπέρνς:

«Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα, το γεγονός ότι κατάφερα να σκοράρω. Δεν είχα αγωνιστεί για μερικές εβδομάδες και είναι πολύ όμορφο να επιστρέφω με ένα τέρμα. Πιστεύω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσω ασφαλή τη θέση μου στην ομάδα. Το παιχνίδι ήταν εξίσου σημαντικό για όλους μας, καθώς κυνηγάμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση».

«Απολαμβάνω τη φετινή χρονιά. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μου «γεμάτη» σεζόν ως επαγγελματίας και είμαι πολύ χαρούμενος με την τροπή που έχει πάρει».

«Πρέπει να τα δώσω όλα στην προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις υπομονή, καθώς είναι δύσκολο να κρατήσεις την θέση σου, όταν λείπεις από την ομάδα ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Ίσως, αν είχα αγωνιστεί περισσότερο στο Κύπελλο Ασίας, να είχα περισσότερες πιθανότητες, αλλά τώρα είναι δύσκολο και χρειάζεται δουλειά».

«Ήταν ένα από τα καλύτερά μου παιχνίδια. Κατάφερα με αυτή την εμφάνιση να κερδίσω τον σεβασμό όλων τόσο στην ομάδα, όσο και των υπολοίπων. Με τέτοιες εμφανίσεις δείχνεις ότι αξίζεις να βρίσκεσαι στο σύλλογο», δήλωσε για το παιχνίδι με την Χάιντουκ εκτός έδρας.

«Ο τότε προπονητής μου (σ.σ. Ντούσαν Μπάγεβιτς) έδειχνε χαρούμενος με την παραμονή μου, ωστόσο εγώ του ζήτησα αν γίνεται να παίξω κάπου ως δανεικός για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ήταν ένα ρίσκο. Πολλοί δεν πήραν με καλό μάτι την απόφασή μου να αγωνιστώ στην δεύτερη κατηγορία της χώρας. Ωστόσο, χρειαζόμουν παιχνίδια και ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρω. Τελικά η απόφασή μου κρίθηκε επιτυχημένη», τόνισε για τον δανεισμό του στην Κέρκυρα.

Όσο για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του: «Είναι υπέροχο να αποτελείς κομμάτι της εθνικής ομάδας της χώρας σου. Προφανώς θα ήθελα να παίξω περισσότερο, ωστόσο η πορεία μου στο τουρνουά ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Χρειάζεται υπομονή για να κερδίσεις μια θέση στην αρχική ενδεκάδα».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved