«Θα συνεχιστεί η συνεργασία μας»

«Θα συνεχιστεί η συνεργασία μας»

Το πλαίσιο της συνεργασίας τους ανεπτυξαν οι Νίκος Καραγεωργίου και Πίτερ Νόβακ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, υποστήριξε: «Καλωσορίζω την Φιλαδέλφεια Γιούνιον στο Ηράκλειο. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ό,τι χρειαστούν, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Θα ανταλλάσουμε απόψεις πιθανότατα και κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στην Αμερική, ώστε να παρακολουθήσω αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά και να δω πως λειτουργούν οι ομάδες».

Ο προπονητής της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, Πίτερ Νόβακ, είπε από την πλευρά του: «Στο χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε στην Κρήτη η ομάδα μου έχει αποκομίσει πολύ καλές εμπειρίες, θετικές εμπειρίες. Οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου και η συνεργασία που έχουμε με τον Εργοτέλη είναι πραγματικά εκπληκτικές. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για την δεύτερη φάση της προετοιμασίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίσαμε τον Εργοτέλη. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο με την εμφάνιση της ομάδας μας όσο και με το αποτέλεσμα. Παρακολουθήσαμε το χθεσινό παιχνίδι του Εργοτέλη με την ΑΕΚ, το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον, με δύναμη και ένταση. Εύχομαι στον Εργοτέλη να επιστρέψει στις νίκες και να πάει στα play off».

Ο Ρουίζ τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα αγωνιζόμουν σε μια άλλη ελληνική ομάδα τον Άρη και γνωρίζω ότι ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε είναι πολύ σημαντικό. Όταν ήρθα στην Ελλάδα κατάλαβα τις διαφορές που έχει το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με αυτό της Αμερικής. Στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο αναγνωρίσιμο και δημοφιλές».

Από την πλευρά του, ο Μοντραγκόν είπε: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την φιλοξενία και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν. Στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε με τον Εργοτέλη ήταν μια πολύ θετική εμπειρία και είδα αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο και αρκετό μέλλον».

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Νίκος Καρέλης, τόνισε: «Τους καλωσορίζουμε στο Ηράκλειο. Πιστεύω ότι από το σημερινό παιχνίδι και οι δύο ομάδες αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Μάλιστα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές».

Τελευταίος μίλησε ο Γρηγόρης Αθανασίου αναφέροντας: «Ήταν ένα ξεχωριστώ φιλικό για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι για την συνεργασία της ομάδας μας με την Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Στο σημερινό φιλικό έδειξε ο Εργοτέλης ότι διαθέτει βάθος και παίκτες, από τους οποίους μπορεί να περιμένει πολλά στο μέλλον».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved