Στο επίκεντρο ο Τζιμπρίλ (videos)

Στο επίκεντρο ο Τζιμπρίλ (videos)

Το παρελθόν συνάντησε το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαίμαχων της ομάδας, που έγινε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

Τυχερός ήταν ο Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος κέρδισε το φλουρί. Το «παρών» από την ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσαν οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Τζιμπρίλ Σισέ και Λουκάς Βύντρα, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ήταν οι κ.κ. Γόντικας και Βεκρής.

Η άφιξη του Σισέ στην εκδήλωση

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην εκδήλωση ήταν ο γιός του Αδαμάντιου Πολέμη, Λεωνίδας και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Αργύρης Μήτσου. Σύσσωμη βρέθηκε και η γενιά του Γουέμπλεϊ.

Ο παλαίμαχος άσος, Γιάννης Βονόρτας, ήταν αυτός που έκανε τις εξαγγελίες για τις βραβεύσεις, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν οι παλαίμαχοι των ΑΕΚ, Ατρόμητου, Προοδευτικής, Ηλιούπολης, Παλαιού Φαλήρου και ο σύνδεσμος παλαιμάχων Βορείου Ελλάδας.

Ανάμεσα στα άτομα που βραβεύτηκαν ήταν ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος τόνισε: «Δεν έχω κάνει κάτι για τον Παναθηναϊκό, πέρα από την αγάπη που του έχω όλα αυτά τα χρόνια. Είναι τιμητική διάκριση για μένα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν οι παλαίμαχοι».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε: «Είναι ευχάριστο να βλέπεις τους ανθρώπους που μας έχουν μεγαλώσει να είναι εδώ και να τιμούν την ιστορία μας. Θα είμαστε πάντα με το κεφάλι ψηλά και θα δίνουμε τα πάντα για να κατακτούμε πανάξια τίτλους, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό».

Η Λιάνα Κανέλλη βράβευσε τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε χαριτολογώντας: "Μου τα είπε στα γαλλικά, αλλά όχι αυτά που εννοούμε στην Ελλάδα. Θα σας πω εγώ τι μου είπε και αυτό που ξέρω εγώ. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας παίκτης σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα καταφέρνει να γίνει σημαία της ομάδας". Τη μετάφραση στον Γάλλο άσο έκανε ο κ. Γόντικας.

Δηλώσεις κατά τη βράβευσή του αρνήθηκε να κάνει και ο Λουκάς Βύντρα, από τον οποίο ζητήθηκε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Τον Αλέξανδρο Τζόρβα βράβευσε ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο οποίος και τον έχει αναδείξει: Είμαι χαρούμενος που βραβεύω ένα δικό μου παιδί. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξή του", ενώ από την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας είπε: "Ευχαριστώ τον κ. Οικονομόπουλο. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ".

Συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του πολίστα, Κώστα Δήμου, ο οποίος πριν από περίπου δύο χρόνια είχε τροχαίο ατύχημα και πλέον είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η μοίρα ήταν σκληρή μαζί μου. Ευχαριστώ το σύλλογο για την τιμή που μου κάνει".

Κατά τη βράβευσή του από τον Μίμη Δομάζο ο Τότης Φυλακούρης είπε: "Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές. Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη χαρά για μένα γιατί έχω τα γενέθλιά μου. Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός".

Στο επίκεντρο ο Τζιμπρίλ (videos)



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved