«Κακή αγωνιστική νοοτροπία»

«Κακή αγωνιστική νοοτροπία»

Ο Ρικάρντο Φατί δεν μπορεί ακόμη να… χωνέψει πως ο Αρης άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Λάρισα

Η επόμενη μέρα βρήκε όλους στον Αρη απογοητευμένους και προβληματισμένους για τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο βαθμοί στο παιχνίδι με την Λάρισα. Ο Ρικάρντο Φατί δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Ο Γάλλος μέσος, που μίλησε στον ΑΡΗΣ FM, χαρακτήρισε ως λανθασμένη ποδοσφαιρική συμπεριφορά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στη θεσσαλική πόλη.

«Μέχρι το 90ο λεπτό κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας και ήταν μεγάλη απογοήτευση που δεν καταφέραμε να την διατηρήσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την ευρωπαϊκή πορεία που κάναμε μέχρι τώρα, πρέπει να ξεχάσουμε το Europa League, που πλέον τελείωσε για εμάς και να ξαναβγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη μέσω της συμμετοχής μας στα πλέι οφ τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο μας».

Ο Ρικάρντο Φατί ερωτηθείς για το τι έφταιξε και η ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-2, σχολίασε:

«Νομίζω ότι ήταν ατυχία, έλλειψη συγκέντρωσης και κακή αγωνιστική συμπεριφορά. Ήταν λίγο από όλα, αυτά που έπαιξαν ρόλο. Σίγουρα πρόκειται για κακή αγωνιστική συμπεριφορά γιατί δεν είναι δυνατόν να βάζεις στο τελευταίο λεπτό γκολ και να μην τελειώνεις εκεί το παιχνίδι. Χαρήκαμε τόσο πολύ για το γκολ, που ξεχάσαμε να αμυνθούμε. Αυτό, λοιπόν, είναι κακή αγωνιστική συμπεριφορά, που πρέπει να αποβάλουμε».

Για την εκτίμησή του και αν μπορεί ο Αρης να μπει στην διαδικασία των πλέι οφ καλύπτοντας τη διαφορά των πέντε βαθμών, είπε:

«Το ταλέντο υπάρχει. Αξίζουμε να βρισκόμαστε στην πεντάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο αυτό. Κάθομαι και σκέπτομαι τα παιχνίδια που χάσαμε όπως αυτό με τον Πανιώνιο ή την Ξάνθη. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια κι έχουμε το ταλέντο να το κάνουμε». Και πρόσθεσε:

«Πρέπει να καταλάβουμε πως η Ευρώπη τελείωσε για εμάς. Ο Αρης πια θα δίνει έναν αγώνα την εβδομάδα, που σημαίνει πιο “φρέσκα” πόδια και καθαρό μυαλό. Σίγουρα ήταν δύσκολο να αγωνιζόμαστε σε πολλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα ήταν όμορφη εμπειρία. Αισθάνομαι υπερήφανος για τον κόσμο μας που μας ακολούθησε στην Ευρώπη. Πιο ξεκούραστα τώρα θα ξαναβγάλουμε την ομάδα ξανά στην Ευρώπη. Ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή και είναι το μόνο που σκεφτόμαστε. Μπορούμε να ανταποκριθούμε και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να κερδίσουμε».

Ο Γάλλος μέσος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αρη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευση και τον εκνευρισμό που έχει ο κόσμος γιατί χάσαμε με την Λάρισα, ενώ έπρεπε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ηρακλή. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι μπορούμε και ότι θέλουμε τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι για να αντεπεξέλθουμε στις φιλοδοξίες τους»



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved