«Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς»

«Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Ατρόμητος άξιζε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Στέλιο Σφακιανάκη.

Ο μέσος των Περιστεριωτών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ΟΑΚΑ απέναντι στο «τριφύλλι». «Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι μας μένει πικρία γιατί ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Οι τρεις βαθμοί μας αξίζανε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μας πίεσε και στην αρχή παίξαμε σαν υπνωτισμένοι. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και πιάσαμε καλή απόδοση. Εμείς κάναμε τον Παναθηναϊκό να μην παίξει καλά» τόνισε αρχικά.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις του Ατρομήτου και την πορεία του στο πρωτάθλημα υπογράμμισε «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την θέση που έχουμε. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σε κάποια παιχνίδια. Είμαστε χαμηλά και προσπαθούμε να ανέβουμε περισσότερο. Είναι δύσκολο να παίζεις συνέχεια. Εμείς που δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή είναι δύσκολα. Θα παλέψουμε όμως και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ερωτηθείς για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απάντησε «Στόχος μας είναι η πρόκριση. Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα. Θα το παλέψουμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουν πολλοί παίκτες να παίξουν στον τελικό. Στόχος το μηδέν στην άμυνα και να πάμε με ένα αβαντάζ στο δεύτερο παιχνίδι. Σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Πρώτα ξεκινάς εκεί και όσα βάλει τόσο καλύτερα. Θεωρώ ότι και να φτάναμε στον τελικό με Ολυμπιακό η Παναθηναϊκό το ίδιο θα ήταν. Είναι ένα παιχνίδι και γιατί να μην τα καταφέρουμε; Πρώτα όμως είναι το παιχνίδι της Τετάρτης».

Τέλος, σχολίασε την κατάσταση στην κορυφή και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα επισημαίνοντας «Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Γίνονται αποτελέσματα που δεν περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερή ομάδα και δίκαια θα το πάρει. Εκτός από τον Πανσερραϊκό, που πέφτει, οι άλλες ομάδες είναι στο κόλπο. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είναι συναρπαστικό το πρωτάθλημα».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved