Το… τρις εξαμαρτείν

Το… τρις εξαμαρτείν

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο ο Νίκος Καραγεωργίου αποβλήθηκε για τρίτη φορά τη σεζόν 2010-11.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη έχει ξεπεράσει κάποιες φορές τα όρια διαμαρτυρόμενος προς τους διαιτητές με συνέπεια να αποβάλλεται από τον πάγκο. Ήδη, με το πρωτάθλημα να έχει φτάσει στην 24η αγωνιστική του, ο Καβαλιώτης προπονητής μετράει τρεις αποβολές.

Η αρχή έγινε στο πρώτο κιόλας ματς της χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο. Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί από νωρίς με 1-0 και οι γηπεδούχοι «πάλευαν» για την ισοφάριση. Ωστόσο, κάποιες από τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του έβγαλαν εκτός εαυτού τον Καραγεωργίου, που διαμαρτυρόταν έντονα.

Έτσι, ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 71ο λεπτό ο διαιτητής Μήτσιος πήρε την απόφαση να αποβάλλει τον κόουτς των γηπεδούχων. Με τον Καραγεωργίου, λοιπόν, να παρακολουθεί τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού από την εξέδρα ο Εργοτέλης παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με το 1-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Το… δεύτερο επεισόδιο έλαβε χώρα ξανά στο Παγκρήτιο, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώθηκε σε δυο συνέχειες, καθώς μετά τη διεξαγωγή του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα λόγω της άσχημης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση.

Ύστερα από κάποιες μέρες διεξήχθη και το δεύτερο 45λεπτο. Οι δυο ομάδες ήταν στο 0-0 ως το 78ο λεπτό που ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. Μάλιστα οι αντιδράσεις του Νίκου Καραγεωργίου ήταν τόσο έντονες που οδήγησαν στην αποβολή του, ενώ το ματς διεκόπη για μερικά λεπτά. Τελικά ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις παίρνοντας τη νίκη με 2-0.

Η τρίτη φορά που ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν είδε όλο τον αγώνα από τον πάγκο του ήταν στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-1 και το ματς όδευε προς το τέλος του όταν υπήρξε ένταση ανάμεσα στον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη και τον τεχνικό του Εργοτέλη, Νίκο Καραγεωργίου. Οι δυο άντρες λογομάχησαν έντονα και ο διαιτητής Κωνσταντινέας αποφάσισε να τους αποβάλλει αμφότερους.

Μάλιστα, ο κόουτς των Κρητικών δεν πήρε αμέσως τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και ύστερα από… διαβουλεύσεις με τον τέταρτο διαιτητή και παρέμβαση του Κωνσταντινέα πείστηκε να αποχωρήσει. Το σκορ άλλαξε λίγο πριν το φινάλε αλλά η ΑΕΚ πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 καθώς σκόραραν για τις δυο πλευρές οι Γεωργέας και Φραγκουλάκης.



Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved