«Δεν υπάρχουν περιθώρια»

«Δεν υπάρχουν περιθώρια»

Ο Νίκος Αναστασόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για υπολογισμούς στον Αστέρα Τρίπολης παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και τόνισε ότι παρά τον ένα χρόνο αποχής του από τους αγώνες της ομάδας της Τρίπολης δεν είχε κανένα πρόβλημα να υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και να αποκρούσει το πέναλτι που κέρδισαν τα «λιοντάρια».

Αρχικά ο Αναστασόπουλος δήλωσε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Τρίπολη φέτος. Πρόβλημα δεν είχα ήταν σαν να έπαιζα συνέχεια όλο αυτό τον καιρό. Δεν έχω να πω τίποτα για την αποχή του ενός χρόνου. Είπα και πέρσι κάποια πράγματα και είχαν παρεξηγηθεί. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Αυτή είναι η αλήθεια. Πώς να μην έχουμε παράπονο; Δεν μπορώ να χωνέψω ότι οι Έλληνες προπονητές και οι Έλληνες παράγοντες βλέπουν το καλό και δεν το θέλουν. Όταν είσαι καλός στην δουλειά σου δεν γίνεται να μην ανταμειφθείς, θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος».

Ενώ για την συνεργασία του με τον Ντεγκρά, ανέφερε: «Είναι ένα δυνατό κομμάτι του Αστέρα φέτος, από εκεί και πέρα δε θέλω να πούμε περισσότερα. Παίζουν παιδιά που δίνουν και τη ζωή τους για την ομάδα. Η κακή χρονιά οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αν καθίσουμε να το αναλύσουμε θα συζητάμε για ώρες».

Για το τι έφταιξε φέτος στον Αστέρα, σχολίασε: «Πολύς κόσμος θα μπορούσε να ρίξει εύκολα την ευθύνη στη διοίκηση για τις επιλογές της ή στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους. Δεν προέχει όμως αυτό γα τον Αστέρα. Προέχει η ηρεμία γιατί ο κόσμος έχει εξαγριωθεί. Όταν είσαι τέσσερα χρόνια στην Σούπερ Λιγκ, τα δύο πρώτα κάνεις φοβερή πορεία και είσαι στην εξάδα και τα άλλα δύο φτάνεις να σωθείς στην τελευταία αγωνιστική, είναι δύσκολα τα πράγματα».

Όσο για το γιατί δεν πάει ο κόσμος στα ματς του Αστέρα, απάντησε: «Το γήπεδο δεν γεμίζει. Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και δεν έρχεται στο γήπεδο ο κόσμος. Δεν έχει πολύ κόσμο η ομάδα, έχει γήπεδο 6.000 θέσεων και γεμίζει μόνο στα ντέρμπι. Υπάρχει κόσμος που πονάει όμως την ομάδα. Είναι μια πόλη 45.000 κατοίκων, αν δε γεμίζει το γήπεδο σε αυτά τα ματς που κρίνεται η παραμονή, δεν είναι ότι το καλύτερο. Παίξαμε με τη Λάρισα και είχαμε 1.500 φιλάθλους. Εμείς θέλουμε κοντά μας τον κόσμο».

Σε ερώτηση για το που αποδίδει τη μη στήριξη από τον κόσμο, τόνισε: «Δεν είναι της παρούσης αυτό. Όπως είπα προέχει η ηρεμία μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να σώσουμε την κατηγορία. Μας βοηθάει η τύχη γιατί είμαστε και καλά παιδιά, αλλά δε μπορούν να έρχονται συνέχεια τα αποτελέσματα όπως τα θέλουμε. Έχουμε μόνο τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα κι αν το δει κάποιος από το εξωτερικό θα πει ότι είναι αδύνατο να μην πέσουμε».

Για να συμπληρώσει αναφερόμενος στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο ότι: «Ο Ολυμπιακός έχει 11 νίκες σερί, κέρδισε στο ντέρμπι, είναι η καλύτερη ομάδα και πως γίνεται να μην κερδίσει τον Πανιώνιο με τέτοια ομάδα και τέτοιο κορμό, είναι απορίας άξιο. Δεν θέλω όμως να κάνουμε αυτή τη κουβέντα».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το αν γίνονται υπολογισμοί για το πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν για τη σωτηρία της ομάδας, σχολίασε: «Εμείς το κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και δεν έχουμε περιθώρια να πιάσουμε τα στιλό και να κάνουμε υπολογισμούς. Νομίζω ότι την τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη με τον Πανιώνιο θα κριθεί η παραμονή. Ελπίζω να έχει και κόσμο. Εύχομαι βέβαια να μην φτάσει εκεί η υπόθεση, να σωθούμε πιο γρήγορα και να έχουμε δύο εύκολα ματς στο τέλος. Θα είναι δύσκολο για εμάς αν γίνει έτσι, αφού κι ο Πανιώνιος θα τα παίζει όλα για όλα».

Ενώ τέλος δήλωσε: «Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ίσως να κινδυνέψουν. Ο Ατρόμητος έχει δύσκολο πρόγραμμα, ο Ηρακλής το ίδιο, δεν έχει κριθεί τίποτα. Κι εμείς δεν έχουμε εύκολο πρόγραμμα όπως μπορεί να φαίνεται. Εμείς θα πάμε στην Καβάλα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος και κυνηγάει το UEFA. Εμείς εκεί δεν πρέπει να χάσουμε και αν δε χάσουμε εκεί θα είναι πολύ θετικό για εμάς. Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να σώσουμε την ομάδα».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved