Με δύο νέα αποκτήματα η Κέρκυρα στο Καρπενήσι

Με δύο νέα αποκτήματα η Κέρκυρα στο Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (19/07) η  Κέρκυρα προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με 29 παίκτες θα δουλέψει ο Μάντζιος. Έκλεισαν οι Παπαδήμος, Λάμπρου, δοκιμάζεται ο Ριγανάς.

Το αρχικό μοντάρισμα των Φαιάκων έγινε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τις προπονήσεις στον Πλάντραφο, ωστόσο από σήμερα ο Μάντζιος και οι παίκτες του θα ρίξουν ακόμα περισσότερη δουλειά. Την αποστολή των Φαιάκων που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας απαρτίζουν το τεχνικό τιμ (Άκης Μάντζιος, Γρηγόρης Μπιζάς, Γιάννης Πλαβούκος), ο φυσικοθεραπευτής, Αργύρης Ραψομανίκης, ο μασέρ, Βασίλης Πουλουμπής, οι φροντιστές, Κώστας Τρούλλος και Αλέξανδρος Ρουγγέρι και 29 παίκτες. Αυτοί είναι οι:

Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Ζιάμπαρης, Πετρούσης, Γκούμας, Κοντοδήμος, Λεόν, Ηλιάδης, Χαμπλ, Καραπέτσας, Σταμόγιαννος, Νάστος, Τσοκάνης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Καραλής, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Γιάντσης, Γεωργακόπουλος, Αρμένης, Κούδας, Κρητικός, Ριγανάς, Παπαδήμας, Λάμπρου, Χαροντάκης.

Ανακοινώνοντας την αποστολή, η ΠΑΕ έβγαλε και ειδήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Κέρκυρα έκλεισε τον ηλικίας 21 ετών κεντρικό αμυντικό, Νίκο Παπαδήμα (από τους Νέους του Ολυμπιακού), καθώς επίσης και τον 22χρονο πρώην αριστερό μπακ του Αστέρα Μαγούλας, Σπύρο Λάμπρου. Στο διάστημα παραμονής στο Καρπενήσι, ο Μάντζιος θα δοκιμάσει και τον 23χρονο γκολκίπερ Γιάννη Ριγανά που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΠ Κινύρας και ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Κέρκυρας και αργότερα πέρασε και από την ομάδα Νέων του ΑΟΚ.  

Μέσα στις επόμενες μέρες, τέλος, στο Καρπενήσι θα ταξιδέψει και ο τεχνικός διευθυντής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Μάντζιος: «Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση»

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι, ο Άκης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις στο σάιτ της ΠΑΕ. Ο τεχνικός των Φαιάκων δήλωσε:

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά, αλλά και από τον ευρύτερο τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Στις προπονήσεις, υπάρχει κέφι, ζήλος, όρεξη. Και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Θα έλεγα ότι αναμιγνύεται η εμπειρία των παλαιότερων με τη φιλοδοξία των μικρότερων και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό».

Για τη δουλειά στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο

«Στο πρώτο στάδιο, πέρα απ' τη φυσική κατάσταση, η έμφαση δόθηκε στις ασκήσεις με μπάλα. Στην κυκλοφορία και την κατοχή, προοδευτικά σε μικρότερο χώρο, με αυξημένη πίεση. Πλέον, στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στο Καρπενήσι, η δουλειά θα πέσει πολύ στην τακτική, ώστε η ομάδα να αποκτήσει σταδιακά την ομοιογένεια που πρέπει. Μη λησμονούμε, άλλωστε, ότι στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Αυτή, η ομοιογένεια, είναι το ζητούμενο, μέσα, τόσο απ' τις προπονήσεις, όσο και απ' τα φιλικά παιχνίδια, που θα δώσουμε».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος

«Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις, όπως δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά όλοι θα παίξουν με όλους, στη διάρκεια της χρονιάς. Οπότε... Το σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς. Πώς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε, όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας, να εμφανιστούμε έτοιμοι»



Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved