Ανακοίνωσε Κανακούδη, Αργυρόπουλο ο Πλατανιάς

Ανακοίνωσε Κανακούδη, Αργυρόπουλο ο Πλατανιάς

Παίκτες του Πλατανιά για τον επόμενο χρόνο είναι με κάθε επισημότητα από την Τετάρτη (18/7) οι Πέτρος Κανακούδης και Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν έρθει τις προηγούμενες μέρες σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και την Τετάρτη ανακοινώθηκαν και επίσημα από τους νεοφώτιστους, οι οποίοι ενισχύουν σημαντικά τα δύο άκρα της άμυνάς τους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τους ποδοσφαιριστές Πέτρο Κανακούδη και Λεωνίδα Αργυρόπουλο».

Ικανοποιητική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Παράλληλα, οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με την ενημέρωση έχουν διατεθεί σχεδόν 1.000 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που φανερώνει και τη διάθεση των φιλάθλων των Χανίων. Αναλυτικά:

«Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς. Ήδη έχουν διατεθεί περίπου 1.000 εισιτήρια διαρκείας, σε διάστημα δύο, μόλις, ημερών και η διαδικασία συνεχίζεται καθώς το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Νομού Χανίων παραμένει αυξημένο.

Για τον λόγο αυτό και καθώς τα εισιτήρια που βρίσκονται ένθεν και ένθεν των θέσεων VIP εξαντλήθηκαν, η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς αποφάσισε να διαθέσει περαιτέρω αριθμό εισιτηρίων διαρκείας στη βορινή πλευρά της υφιστάμενης (δυτικής) κερκίδας, τα οποία και αυτά τιμώνται 300 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται έως το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 τόσο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων όσο και στην πλατεία του Πλατανιά (κατάστημα cafe cafe), από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για το πρωτάθλημα της Super League 2012 - 2013 και πληρώνουν το σύνολο του ποσού, κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2012 - 2013.

Στη συνέχεια, λαμβάνουν μία απόδειξη παραλαβής της κάρτας διαρκείας, με την οποία θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6939 244439, κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης, αντιπρόεδρος και ταμίας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved