Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του... (photos)

Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του... (photos)

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ανήκει από σήμερα στον κόσμο του, με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών που ανήκαν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη προς την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών μπήκαν και πλέον, όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε στα γραφεία της ΠΑΕ: «Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την προσπάθεια και την στήριξή του. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η συνεισφορά όσων στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Μόνη λύση ήταν το μοντέλο της λαϊκής βάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Συμμαχίας και όσοι έδωσαν 20 ευρώ είναι από το υστέρημά τους. Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τους παίκτες που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί. Από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του» τόνισε στις δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ.

Ο Αριστείδης Καμάρας έσπευσε να τονίσει τη σπουδαιότητα της αλλαγής που καταγράφηκε σήμερα στην ιστορία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έστειλε το μήνυμά του για τα νέα δεδομένα:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω και εγώ για την πολύτιμη βοήθειά σας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να βρούμε λύση στο αδιέξοδο. Σε μικρό διάστημα καταφέραμε πολλά. Εξασφαλίσαμε την επιβίωσή μας και αυτό οφείλεται στην συμπαράσταση του κόσμου. Ανοίγει πλέον η λεωφόρος μιας τιτάνιας προσπάθειας και οι τύχες αυτού του συλλόγου ήρθαν στα χέρια του κόσμου του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει το ποδόσφαιρο μακριά από τη βία και της κακόβουλες ενέργειες. Ελπίζουμε πως θα είμαστε οι προπομποί αυτών των ενεργειών και θα καταπολεμήσουμε τη βία. Θέλουμε να αποκτήσει κύρος ο θεσμός του πρωταθλήματος».

Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο νομικός του σύμβουλος, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη στον Παναθηναϊκό: «Η πράξη που ολοκληρώθηκε σήμερα είναι η υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει την αίγλη που είχε χάσει και ελπίζουμε να τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό μας».

Θυμηθείτε την Live κάλυψη της εκδήλωσης από το Onsports:

{coveritlive}1c8e3b8c87{/coveritlive}



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved