«Προτεραιότητα του Πατίτο είναι ο Ολυμπιακός»

«Προτεραιότητα του Πατίτο είναι ο Ολυμπιακός»

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Πατρίσιο Ροντρίγκες σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του παίκτη σε αθλητική εφημερίδα.

Μπορεί το απόγευμα της Τρίτης (17/7) οι «ερυθρόλευκοι» να διέψευσαν πως έχουν προχωρήσει σε… βάθος τις διαπραγματεύσεις με την Ιντεπεντιέντε για τον «Πατίτο», ωστόσο, ο Λουίς Ροντρίγκες, πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» υποστήριξε πως απόλυτη προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.

Αρχικά, ο Λουίς Ροντρίγκες μίλησε για τις… φήμες από την Αργεντινή για προχωρημένο βαθμό επαφών μεταξύ των δύο πλευρών: «Ναι, είναι αλήθεια ότι έχουμε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του γιου μου στην ελληνική ομάδα είναι πάρα πολλές. Απόψε (σ.σ. ξημερώματα Τετάρτης) έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε στο Μπουένος Άιρες για να τελειώσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Και συνέχισε: «Η πρόταση του Ολυμπιακού, όπως μου έχει μεταφερθεί προφορικά, μαθαίνω ότι καλύπτει την Ιντεπεντιέντε και κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Πατρίσιο με την ελληνική ομάδα δεν νομίζω πως θα σταθούν εμπόδιο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσει στην Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο βραζιλιάλικες ομάδες αλλά απόλυτη προτεραιότητα του Πατρίσιο είναι ο Ολυμπιακός.

Στην συνέχεια, ο πατέρας του «Πατίτο» μίλησε και για το… χρονικό του ενδιαφέροντος αλλά και τις συμβουλές του Άριελ Ιμπαγάσα: «Μάθαμε προ ημερών για την πρόταση της ελληνικής ομάδας αλλά ο γιος μου ήταν στην προετοιμασία της Ιντεπεντιέντε και δεν είχε περιθώρια να μάθει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Μίλησα εγώ όμως με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και μου μετέφερε τα πάντα.

Μου είπε για το μέγεθος του κλαμπ, για την οργάνωση, για τον φανατικό κόσμο που τον υποστηρίζει αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι για τον Πατρίσιο να παίξει σε αυτή την ομάδα που συμμετέχει κάθε χρόνο στο Champions League και μονοπωλεί τους τίτλους στην χώρα. Ο γιος μου έχει πάρει πληροφορίες για την Αθήνα και τη ζωή εκεί αλλά και για το πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα μάθει περισσότερα τις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση είναι ο γνωστός Αργεντίνος μάνατζερ, Φερνάντο Κονσεντίνο, ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάδα έχοντας πρόταση του Ολυμπιακού για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved