Ζαρντίμ: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός με τους διεθνείς»

Ζαρντίμ: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός με τους διεθνείς»

Την ικανοποίησή του για την πορεία του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ της Αυστρίας εξέφρασε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ανέβουν επίπεδο με την ενσωμάτωση και των διεθνών στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, έκανε έναν απολογισμό του «χτισίματος» του «νέου» Ολυμπιακού στην Αυστρία, εστιάζοντας στη σημασία του, ενώ δεν παρέλειψε να προαναγγείλει προσθαφαιρέσεις, αλλά και να αναφερθεί στη συνέχεια επί... πορτογαλικού εδάφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

«Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες. Ήταν ένα πολύ σημαντικό στάδιο προετοιμασίας για να γνωρίσω τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι δανεικοί σε άλλες ομάδες και δεν ήταν στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να τους δω κοντά μου στην ομάδα», τόνισε αρχικά, για να εκφράσει την ανυπομονησία του σχετικά με την ενσωμάτωση των διεθνών:

«Σίγουρα, δεν περίμενα να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αυτά τα δύο παιχνίδια γιατί οι παίκτες είναι περίπου μόλις δέκα ημέρες μαζί. Είναι η πρώτη φορά που παίζουν όλοι μαζί και δεν περίμενα πολλά πράγματα από αυτά τα παιχνίδια. Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, η δουλειά τους στο γήπεδο και η ανταγωνιστικότητα που έδειξε η ομάδα ήταν πάρα πολύ θετικά στοιχεία. Επίσης, την άλλη εβδομάδα στην Πορτογαλία και έρθουν και οι διεθνείς παίκτες μαζί με την ομάδα. Θα ανέβει η ποιότητα και θα είμαστε πιο έτοιμοι να αποφασίσουμε για καινούργιους παίκτες στο ρόστερ, αλλά και ποιοι θα παραμείνουν».

Για τα τρία φιλικά παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας στην Πορτογαλία κόντρα σε Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ, υπογράμμισε: «Με την έλευση των διεθνών θα αυξηθεί η ποιότητα της ομάδας. Στην Πορτογαλία θέλω μία συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε μέχρι στιγμής. Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί θα είναι πιο δύσκολα. Πιστεύω πως με τη βοήθεια των διεθνών θα ανέβει η ποιότητα της ομάδας, αλλά και των αγώνων».

Ερωτηθείς τέλος για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Πορτογαλία, ο Ζαρντίμ ανέφερε: «Στην Πορτογαλία θα έρθουν οι ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι για να παίξουν γιατί εδώ στην Αυστρία είχαμε μόνο 16 παίκτες για να παίξουμε τους δύο φιλικούς αγώνες. Ήταν λίγο δύσκολο, για αυτό και στην Πορτογαλία θέλω οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε περισσότερους παίκτες στην Πορτογαλία, καθώς υπολογίζουμε και τους διεθνείς. Θα προσθέσουν σίγουρα ποιότητα στην ομάδα και θα είμαστε πιο έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved