Άρης: Σήμα… κινδύνου από Λαμπριάκο!

Άρης: Σήμα… κινδύνου από Λαμπριάκο!

Δραματική έκκληση για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται και να βγει ο Άρης από το οικονομικό αδιέξοδο, απηύθυναν από κοινού διοίκηση της ΠΑΕ και Κοινωνία Μελών.

Οι «κίτρινοι» κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου και στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από κοινού διοίκηση της ΠΑΕ και Κοινωνία Μελών Άρη παρουσίασαν την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ  οι Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ, Νίκος Στακιάς, κατέστησαν σαφές πως η άμμος στην κλεψύδρα τελειώνει και η θηλιά στο λαιμό… σφίγγει.

«Περιμένω μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο»

Πρώτος τον λόγο στο πάνελ πήρε ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος εστίασε στη σημασία της βοήθειας του κόσμου, προτρέποντάς τον να αφήσει στην άκρη την απογοήτευση,αλλά και τα πρόσωπα που οδήγησαν τον Άρη λίγο πριν τον γκρεμό…

«Μέχρι τις 29 Ιουλίου πρέπει ο Άρης να βρει 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν δεν δώσει αυτό το ποσό για να πάρει την αδειοδότηση, την επομένη θα προστεθούν άλλες 300.000 ευρώ και θα πρέπει να καταβάλει 1,3 εκατ. ευρώ.

Προσπαθούμε κάθε μέρα να χτίσουμε ένα καμένο σπίτι, αλλά μας λείπουν τα υλικά, που είναι τα χρήματα.

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι εμείς δεν είμαστε συνεχιστές των καταστάσεων που έφεραν την ομάδα σ’ αυτό το σημείο. Αν δεν σταθεί ο κόσμος κοντά στην ομάδα, δεν θα τιμωρήσει με την στάση κάποια πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον Άρη. Κι εγώ θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που έχουν κάνει τα εγκλήματα και έφεραν τον Άρη σ’ αυτό το σημείο, αλλά προέχει να βρεθεί η σωτηρία της ομάδας.

Περιμένω από τον κόσμο μεγαλύτερη ανταπόκριση. Δίνω σήμα κινδύνου. Τα διαρκείας είναι πάρα πολύ λίγα, είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας. Έχουμε αγορές εισιτηρίων διαρκείας από Γερμανία και Αμερική, είναι κρίμα Αρειανοί που ξέρουμε ότι πονάνε την ομάδα να μην έρχονται κι αυτοί.

Ακούγεται ότι δεν άλλαξε τίποτε, ο Ζαμπέτας είναι πάντα μέσα στη διοίκηση’. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι, τα λεφτά πηγαίνουν στον Άρη. Κάθε ευρώ πιάνει τόπο. Αυτό θα γίνεται όσο είμαστε εμείς στην ΠΑΕ. Το ξέρουμε ότι είμαστε άπειροι ως διοίκηση.

Είναι όμως απλά μαθηματικά, κύριοι: Ο Άρης χρωστά 23-24 εκατομμύρια και χρειάζεται για τη νέα χρονιά 6-7 εκατομμύρια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

«Δεν φτάνει το ένα εκατομμύριο»

Από την πλευρά του ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο οποίος πήρε το λόγο από τον Σταύρο Λαμπριάκο, επεσήμανε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Ότι η κατάσταση είναι τραγική. Δεν φτάνει μόνο το ένα εκατομμύριο ευρώ. Με αυτό όμως θα έχουμε μια αρχή και η ομάδα θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάνε καλύτερα τα διαρκείας. Διαβεβαιώνουμε όλους τους Αρειανούς πως τα λεφτά που θα μας δώσουν θα πάνε στην ομάδα. Δεν έχουμε το περιθώριο να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Καλούμε όλους ξανά να βρεθούν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή», ανέφερε και πρόσθεσε για το άρθρο 99: «Ο κόσμος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του άρθρο 99. Τα άρθρα γίνονται για να ακούγονται. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εάν δεν εξασφαλιστεί η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα ο Άρης θα έχει πρόβλημα και μετά ο κόσμος θα βγει στους δρόμους για να λύσει τα προβλήματα. Εμείς καλούμε αυτόν τον κόσμο να έρθει, πριν φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο. Να έρθουν να ενισχύσουν. Αν δούμε ουρές έξω από το γήπεδο για τα εισιτήρια διαρκείας, δεν θα χρειάζεται καμία κουβέντα για το άρθρο 99. Το SOS που εκπέμπουμε, πρέπει να το ακούσουν όλοι, αλλιώς θα γράψουμε μαύρη σελίδα στην ιστορία του Άρη. Σε ένα μήνα θα είναι πολύ αργά».



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved