Ζορμπάς: «Ξέρουμε από δυσκολίες»

Ζορμπάς: «Ξέρουμε από δυσκολίες»

Ο μέσος του ΟΦΗ, Παναγιώτης Ζορμπάς μιλώντας για τη νέα σεζόν υποστήριξε πως η ομάδα του είναι συνηθισμένη στα δύσκολα.

Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει ο ΟΦΗ στην επόμενη σεζόν,  ο Παναγιώτης Ζορμπάς, καθώς σύμφωνα με τον 25χρονο μέσο, η ομάδα της Κρήτης είναι συνηθισμένη στα δύσκολα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Athletic Radio:

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Τέσσερα χρόνια έχω ζήσει πάρα πολλά στην ομάδα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Την πρώτη χρονιά που σχεδόν είχαμε βγει στις Σέρρες, το περσινό καλοκαίρι με τα πλέι οφ, αλλά και την φετινή πορεία που κάναμε. Εγώ έκανα ατομικές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι, ώστε να εμφανιστώ όσο πιο έτοιμος μπορώ και ελπίζω να βοηθήσω φέτος περισσότερο απ' όσο τα προηγούμενα χρόνια».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν παίζεις μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα ήθελε ο καθένας να παίξει εδώ και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Αυτός είναι η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας, μας δίνει κουράγιο για να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα».

Για τη νέα χρονιά που ξεκινάει: «Αυτή η χρονιά είναι η πιο κρίσιμη γιατί για να έχει μέλλον η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. Το ότι δεν πήρε αδειοδότηση ίσως να της βγει και σε καλό γιατί θα πρέπει να αγωνιστούν Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν. Τώρα η ομάδα δεν έχει επιλογές για να κάνει πολλές μεταγραφές. Όμως, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε στην Σούπερ Λιγκ».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα θα είναι καινούργιο και θα δούμε κάτι διαφορετικό. Όμως, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα όσο πιστεύει ο κόσμος. Θα έχουμε την δύναμη μας που είναι το Γεντί Κουλέ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: «Είμαστε πλέον συνηθισμένοι σε αυτά. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχουμε κάνει ούτε Πάσχα, ούτε καλοκαίρι. Θα κάνουμε την προετοιμασία μας και αυτά που θέλει ο προπονητής, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Είναι καλό που μένουν στην ομάδα κάποιοι παίκτες που γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ γιατί ξέρουν πως θα κρατήσουν ενωμένα τα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, τα καινούργια παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα, εμείς πρέπει να τα βάλουμε στο κλίμα και να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved