Μπούρμπος: «Ο ΟΦΗ είναι εφτάψυχος»

Μπούρμπος: «Ο ΟΦΗ είναι εφτάψυχος»

Αισιόδοξος πως και τη νέα χρονιά ο ΟΦΗ θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Super League και να παραμείνει στην κατηγορία, εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Ο Έλληνας άσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» στέλνοντας το… μήνυμά του στη νέα διοίκηση του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά που ξεκινάει την Τετάρτη (18/7) για τους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε για:

Τη νέα χρονιά του ΟΦΗ: «Θέλω να πιστεύω ότι μετά τη Γενική Συνέλευση και την ανάδειξη νέας διοίκησης τα πράγματα θα φτιάξουν. Θέλω να πιστεύω ότι διοικητικά θα είναι μια καλύτερη χρονιά από την περσινή. Διοικητικά και οικονομικά. Είμαι 2,5 χρόνια στην ομάδα και θέλω να πιστεύω τα πράγματα να καλυτερεύσουν. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η νέα διοίκηση ειδικά στο οικονομικό. Να δούμε φώς στο τούνελ. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση. Όμως πιστεύω ότι θα γίνουν προσεκτικές επιλογές για να είναι ανταγωνιστική».

Τις αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας: «Η ομάδα δεν πήρε αδειοδότηση και δεν κατάφερε τουλάχιστον να κάνει κάποιες ανανεώσεις. Αν είχε συμβεί αυτό η ομάδα θα μπορούσε φέτος να κάνει κάτι δυνατό. Γιατί πολλά παιδιά ήθελαν να μείνουν και να συνεχίσουν, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει. Στεναχωριέμαι γιατί είχα δεθεί με τα περισσότερα παιδιά. Ήξερα ότι κάποιοι ήθελαν να μείνουν. Αλλά πρέπει και αυτοί να κοιτάξουν την καριέρα τους και την ζωή τους. Από τη μια παρακαλάω που έχω συμβόλαιο, γιατί ήθελα να μείνω στην ομάδα και ίσως αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, να υπήρχε και σε αυτό πρόβλημα. Βάση θέλησης όλα τα παιδιά επιθυμούσαν να μείνουν».

Τη νέα ομάδα του ΟΦΗ: «Ξεκινάμε την Τετάρτη. Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί και να μας εμψυχώσει. Ο κόσμος πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή στην ομάδα. Η ομάδα του ΟΦΗ είναι όμως εφτάψυχη! Πιστεύω ότι και φέτος θα την βγάλουμε καθαρή. Αρκετές ομάδες θα έχουν προβλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι αξιοπρεπές. Η ομάδα πρέπει να σωθεί για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της».

Την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Μετράει ένα καλό ξεκίνημα. Αυτό πρέπει να κοιτάμε στην αρχή της σεζόν. Το σημαντικό είναι όμως να έχουμε και φέτος ένα συμπαγές σύνολο όπως και πέρσι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μακάρι να ξεκινήσουμε καλά και να πάρουμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν. Στην έδρα μας θέλουμε γεμάτο στο γήπεδο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η έδρα για να πάρουμε εκεί τους πόντους που θέλουμε. Η έδρα μας είναι η μεγάλη μας δύναμη».

Τη δική του παρουσία: «Έχω συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την ομάδα. Είμαι στο στάδιο αποκατάστασης από το πρόβλημα που έχω στην κνήμη και την επέμβαση που έκανε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Με ταλαιπώρησε αρκετά πέρσι. Έκανα εξετάσεις όμως πηγαίνω καλά και πολύ σύντομα θα μπω στην ομάδα. Θα ξεκινήσω με ένα ατομικό πρόγραμμα και βλέπουμε. Να έχουμε υγεία και θα πάμε καλά».



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved