Η «σφήνα» της Πεσκάρα για Γκρέκο, ο Γκοϊάν και ο Ροντρίγκες!

Η «σφήνα» της Πεσκάρα για Γκρέκο, ο Γκοϊάν και ο Ροντρίγκες!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να θεωρούν σχεδόν τελειωμένη τη μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο, ωστόσο αυτό δεν πτοεί την Πεσκάρα, η οποία όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει εύκολα τα όπλα, αλλά προσπαθεί να μπει «σφήνα» στη μεταγραφή -Τι γίνεται με Γκοϊάν και Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας, ο πρόεδρος των «δελφινιών» είχε το απόγευμα της Δευτέρας (16/07) συνάντηση με παράγοντες της Ρόμα, προκειμένου να «κλέψει» από τα χέρια των «ερυθρόλευκων» τον 26χρονο αριστεροπόδαρο μέσο.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, ο Τζιοβάνι Στρόπα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γκρέκο και ο πρόεδρος των νεοφώτιστων, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι καταβάλει τις τελευταίες ημέρες προσπάθειες προκειμένου να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του τεχνικού της Πεσκάρα.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως παρά τη «σφήνα» της Πεσκάρα, ο Ολυμπιακός έχει πάντα τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γκρέκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζντένεκ Ζέμαν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς το δέλεαρ του Champions League είναι μεγάλο. Πόσω μάλλον όταν η Πεσκάρα τη νέα σεζόν αναμένεται να παλέψει απλά για τη σωτηρία της, ενώ φαίνεται να μην τα βρίσκει και με τους Ρωμαίους...

Παράλληλα, όσον αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα» των Πειραιωτών, ο Ντορίν Γκοϊάν περιμένει και τυπικά την ελευθέρας του από την υποβιβασμένη Ρέιντζερς, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας, με τον μάνατζέρ του μάλιστα, Φλορίν Μανέα, να αποκαλύπτει πως για τον 32χρονο Ρουμάνο στόπερ ενδιαφέρονται ομάδες από Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία και Ρουμανία, ενώ «μιλάμε και με τον Ολυμπιακό»…

Η ρουμανική ιστοσελίδα μάλιστα «enational.ro» αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πρώην αμυντικός της Στεάουα και της Παλέρμο, όχι μόνο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «ερυθρόλευκους», αλλά είναι πολύ πιθανό να πιάσει… λιμάνι ακόμα και τις επόμενες ημέρες.

Στην Αργεντινή τέλος κρατούν πάντα στο προσκήνιο το… φλερτ (;) των νταμπλούχων με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Ιντεπεντιέντε, Πατρίσιο Ροντρίγκες. Ο πρόεδρος μάλιστα των «κόκκινων διαβόλων» αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Είμαστε σε συζητήσεις με ομάδα από την Ελλάδα», χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Μικρή... λεπτομέρεια; Ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες χρωστά ακόμα από τη μεταγραφή του Νούνιες και δεν αποκλείεται να τα βρει... αλλιώς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τους Αργεντινούς έχει βάλει στο μάτι και τον 18χρονο - διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας - επιθετικό της Ιντεπεντιέντε, Μαρτίν Μπενίτες…



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved