Οργισμένη απάντηση Κέρκυρας σε Στολτίδη

Οργισμένη απάντηση Κέρκυρας σε Στολτίδη

Οργισμένη είναι η αντίδραση της Κέρκυρας στη χθεσινή δήλωση του Ιεροκλή Στολτίδη και τις καταγγελίες του για οφειλή δεδουλευμένων από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μάλιστα οι «Φαίακες» κάνουν λόγο για... ξένο δάκτυλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νησιωτικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα έχει εκφράσει πολλάκις, δημοσίως και σε όλους τους τόνους, τα αισθήματα εκτίμησης που τρέφει προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή, κ. Ιεροκλή Στολτίδη, καθώς και τον σεβασμό στην πορεία και την εν γένει προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως επίσης και έχει αναγνωρίσει την ουσιαστική του συμβολή στην πρώτη, ιστορικά, παραμονή της ομάδας μας στην Super League, θεωρώντας τιμή το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, λαμβάνοντας -με ιδιαίτερη έκπληξη- γνώση της ανακοίνωσης που δημοσιοποίησε χθες ο κ. Στολτίδης, υποχρεούμαστε να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, καταδικάζοντας, παράλληλα, τους, το λιγότερο, ανοίκειους χαρακτηρισμούς σχετικά με την προσωπικότητα, το ήθος και την πανθομολογούμενη προσφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Λιμπάντση.

Ο κ. Στολτίδης να είναι βέβαιος πως στην περίπτωση, που οι αιτιάσεις του περί οικονομικών εκκρεμοτήτων της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του αποδειχτούν ορθές από τα αρμόδια όργανα, ασφαλώς και θα λάβει μέχρι τελευταίου λεπτού το όποιο επιδικασθέν ποσό. Αλλά αυτό θα συμβεί εφ' όσον αποφανθούν επ' αυτού οι δικαστικοί άρχοντες και όχι κατ' επιταγή υπαγορευμένων λιβέλων.

Γιατί η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, εκτιμά ότι τούτο ακριβώς υπήρξε η χθεσινή ανακοίνωση: μια στοχευμένα καθοδηγούμενη επίθεση από τον γνωστό συνέταιρο του κ. Στολτίδη και τέως στέλεχος της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος και απομακρύνθηκε πρόσφατα για λόγους γνωστούς τοις πάσι, τόσο εντός, όσο και εκτός νησιού.

Το ύφος και η φρεσεολογία του κειμένου, τελείως μακριά από το ύφος και τη ρητορική του κ. Στολτίδη, όπως κατατέθηκε στην ποδοσφαιρική μας κοινωνία, όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχούς καριέρας του, είναι προφανές ότι αποκαλύπτουν... τρίτο δάκτυλο.

Την ίδια ώρα, που η χρονική στιγμή της δημοσιοποίησης, προκαλεί, τουλάχιστον, απορίες. Γιατί, πόσο... τυχαίο να θεωρήσει κάποιος το γεγονός ότι για μια επικαλούμενη εκκρεμότητα, η οποία, κατά τον κ. Στολτίδη, υπάρχει για πάνω από ένα χρόνο, επιλέχθηκε η δημοσιοποίησή της, τις παραμονές εκδίκασης υπόθεσης εις βάρος της Εταιρείας μας;

Πόσο... τυχαίο να θεωρηθεί το γεγονός ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, είναι κομμένο και ραμμένο στα “θέλω” ΠΑΕ με έννομο συμφέρον, αντίθετο της Εταιρείας μας ως προς τη συγκεκριμένη υπόθεση;

Πόσο... τυχαίο να θεωρηθεί το γεγονός ότι, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίησή της, χρησιμοποιήθηκε από εκπροσώπους των παραπάνω ΠΑΕ, ως “επιχείρημα”, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου κλίματος αδόκιμης επικοινωνιακής πίεσης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση;

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και ο μεγαλομέτοχός της, κ. Γιώργος Λιμπάντσης, έχουν δώσει προ πολλού επιτυχημένες εξετάσεις σε ζητήματα σεβασμού, αναγνώρισης αξιών και ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Το αυτό, όμως, απαιτούν και προς αυτούς.

Δυστυχώς για κάποιους, το κοινό αίσθημα και, κυρίως, η στοιχειώδης λογική, εκπαιδεύτηκαν αρκετά την τελευταία διετία, ώστε να είναι πια σε θέση να βγάζουν συμπεράσματα...».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved