«Δεν το χωρά η λογική»

«Δεν το χωρά η λογική»

Στην αναγκαστική αλλαγή του Αμπουμπακάρι στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός της Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, εστίασε στην καθολική υπεροχή της ομάδας του στο πρώτο μισάωρο τονίζοντας ότι οι αλλαγές δεν τον βοήθησαν και τα ατομικά λάθη των παικτών του έβαλαν ξανά τον Άρη στο παιχνίδι.

«Ξεκινήσαμε δυνατά, προηγηθήκαμε και είχαμε τη δυνατότητα να διευρύνουμε το προβάδισμά μας. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η αποχώρηση του Αμπουμπακαρί που είναι παίκτης κλειδί για μας.Υπάρχουν αρκετά προβλήματα από την πρώτη μέρα. Παίξαμε καλά στα πρώτα 30 λεπτά. Δεν είναι δυνατόν να παίξεις έτσι ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες ακόμα και για το 3-0 αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές δεν βοήθησαν. Ο αντίπαλος με μία μόλις φάση κατάφερε να ισοφαρίσει. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες αλλά λόγω ατομικών λαθών βάλαμε ξανά τον Άρη στο παιχνίδι. Στη συνέχεια χάσαμε και τον Μελίσση με τραυματισμό κάτι που μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο» δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει σχετικά την υπόθεση σωτηρία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του:

«Κοιτάμε μπροστά, προχωράμε, οι πιθανότητες έχουν μειωθεί αρκετά, ωστόσο εμείς θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αποκτήσουμε ηρεμία για να τελειώνουμε τις φάσεις, η πίεση για νίκη δεν μας το επιτρέπει. Δεν το χωράει η λογική να προηγούμαστε και να μην νικάμε. Πρέπει να σωπάσουμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε» δήλωσε.

Ο Έλληνας τεχνικός όσο αφορά τη χρησιμοποίηση του Ρέντζου ως δεξί μπακ αλλά και τον Τσιμπάμπα ανέφερε:

«Δεν είμαι τόσο ανόητος, να βγάζω δεξί μπακ και να βάζω άλλον που δεν μπορεί να παίξει τη θέση.  Είχα τη διαίσθηση ότι ο Τσιμπάμπα θα σκοράρει, είχε τις ευκαιρίες να το καταφέρει. Δεν πιέζομαι από την κερκίδα για τις επιλογές που κάνω. Μιλάμε για παίκτες που ήρθαν το Δεκέμβρη και δεν έχουν παίξει σε θέσεις που χρησιμοποιούνται»



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved