Επίθεση Στολτίδη σε Λιμπάντση

Επίθεση Στολτίδη σε Λιμπάντση

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον του προέδρου της Κέρκυρας, Γιώργο Λιμπάντση εξέδωσε ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Άκη Στολτίδη αναφέρεται:

«Κατά την 20ετή παρουσία μου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα συνήθιζα να μιλάω με την απόδοσή μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για πρώτη φορά, όμως, είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω για ένα ζήτημα εξωαγωνιστικό. Υποχρέωση που δημιουργεί η αγάπη μου για το άθλημα που υπηρέτησα και που με βοήθησε να μπω στις καρδιές των φιλάθλων σε όσες ομάδες αγωνίστηκα.

Από τους Πόντιους Κοζάνης έως την Κέρκυρα στην οποία κρέμασα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μου. Με ενδιάμεσους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας μου, τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό. Σε όλη τη θητεία μου βίωσα τον σεβασμό φίλων, συμπαικτών, αλλά και αντιπάλων. Φαίνεται, όμως, ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να γευθώ την κοροϊδία και, μάλιστα, από έναν άνθρωπο που στήριξα στα δύσκολα. Αναφέρομαι στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, τον Γιώργο Λιμπάντση.

Επί ένα χρόνο κάνω υπομονή από σεβασμό στους φιλάθλους της Κέρκυρας που με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου. Αλλά η ανθρώπινη υπομονή έχει και τα όριά της. Ειδικά όταν η δική μου διαφορά επηρεάζει άμεσα την ομάδα, στην οποία έκλεισα την καριέρα μου και κατά γενική ομολογία βοήθησα κι εγώ να διατηρηθεί για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, καθώς έως το 2011 ανεβοκατέβαινε σαν ασανσέρ μεταξύ της Σούπερ Λίγκας και Φούντμπολ Λιγκ.

Όταν αποχώρησα από την Κέρκυρα, ο Λιμπάντσης μου έδωσε μία επιταγή για μέρος των χρημάτων που μου χρωστούσε. Δέχθηκα επειδή ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, να μη της δημιουργήσω πρόβλημα στην αδειοδότηση. Η επιταγή θα πληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2011. Όταν έφτασαν εκείνες οι μέρες, ο κ. Λιμπάντσης μού πρότεινε να τη μεταχρονολογήσει και από αλλαγή σε αλλαγή φτάσαμε στον Μάιο (30/5) του 2012. Ούτε, όμως, και τότε πληρώθηκε παρά τις προσπάθειές μου να λήξει το θέμα φιλικά, χωρίς να μπλέξει σε μπελάδες η ομάδα.

Η καλή συμπεριφορά μου ερμηνεύθηκε από τον κ. Λιμπάντση ως αδυναμία. Ο σεβασμός μου απέναντι στον ίδιο, αλλά και στον ΑΟ Κέρκυρα ανταποδόθηκε με ειρωνεία και απαξιωτικά σχόλια που με ώθησαν στο σφράγισμα της επιταγής, ως μία μορφή αντίδρασής μου και στο πλαίσιο της προσπάθειάς μου να πάρω χρήματα που τα δούλεψα σε προπονήσεις και αγώνες.

Παρά τις ενέργειές μου, ο κ. Λιμπάντσης συνέχισε να με εμπαίζει. Ούτε ίχνος σεβασμού στην προσφορά μου. Αλλά κυρίως χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για τους μπελάδες, στους οποίους βάζει την ομάδα. Διότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι πρώην παίκτες. Ακόμα και παιδιά που εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρόστερ της.

Θέλησα, λοιπόν, να μιλήσω από καρδιά στους φιλάθλους της Κέρκυρας πριν προχωρήσω στην έκδοση διαταγής πληρωμής. Με μοναδικό στόχο να τους δείξω ότι αναγνωρίζω τη στήριξή τους τον ένα χρόνο που φόρεσα τη φανέλα του ΑΟΚ. Αλλά και με πρόδηλη την επιθυμία μου να τους προϊδεάσω για τον Γολγοθά, στον οποίο οδηγεί την ομάδα ο κ. Λιμπάντσης με τις ενέργειές του και την παντελή αδιαφορία του.

Η διαταγή πληρωμής για την επιταγή δεν είναι απλά μία ενέργεια για να εισπράξω τον ιδρώτα μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι και ένα καμπανάκι σε όλους όσοι αγαπούν την Κέρκυρα για τους κινδύνους που δημιουργεί στην ομάδα ο κ. Λιμπάντσης. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην καταλήξει η Κέρκυρα στα χνάρια άλλων ιστορικών ομάδων που διαλύθηκαν επειδή οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ νοιάζονταν μόνο για τα επιχειρηματικά συμφέροντά τους και αδιαφορούσαν για τους συλλόγους που τους πρόσφεραν αναγνωρισιμότητα και όχι μόνο. Επαναλαμβάνω ότι η Κέρκυρα ως ομάδα θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και θα τη βοηθήσω οποτεδήποτε μου το ζητήσουν οι άνθρωποί που την αγαπούν. Γι’ αυτό και τη διαχωρίζω από τον κ. Λιμπάντζη, ο οποίος μόνο προβλήματα δημιουργεί στον ΑΟΚ με τις πρακτικές του».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved