Παναγόπουλος: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Πανιώνιος!»

Παναγόπουλος: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Πανιώνιος!»

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου και άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, κάνει τον απολογισμό του.

Ο κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Α, αναφέρθηκε στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» που έχουν γίνει στο Κορωπί όλο αυτό το διάστημα, στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και στον προγραμματισμό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, για τα οποία και θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί η αποστολή του «Ιστορικού».

Αναλυτικά η συνέντευξή του Παναγόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

-Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και πλέον μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό για το πως έχουν πάει τα πράγματα.

-Συμπληρώσαμε δύο εβδομάδες προπονήσεων, στις οποίες το βάρος ρίχτηκε σε τρεις τομείς. Στην ενδυνάμωση, την φυσική κατάσταση και την τακτική. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους, καθώς η ομάδα κινείται εντός των παραμέτρων που έχουμε θέσει. Οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί πλήρως στις προπονήσεις, ενώ το γεγονός πως οι περισσότερες εξ αυτών γίνονται με μπάλα, τους βοηθάει να βελτιώνονται συνεχώς.

-Πλέον η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη Νάουσα, όπου και εκεί θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια.

-Στη Νάουσα θα μπούμε πλέον στο κομμάτι της δημιουργίας της ομάδας. Εκεί θα αρχίσουμε και τα φιλικά παιχνίδια, όπου στόχος θα είναι να δούμε αρχικά πως ανταποκρίνονται οι παίκτες στην τακτική και στα συστήματα. Σίγουρα κάποιες σκέψεις υπάρχουν στο μυαλό μας αναφορικά με το πως πρέπει να παραταχθεί η ομάδα, όμως πάντα υπάρχουν περιθώρια για να διορθώσεις πράγματα, πόσο μάλλον στην προετοιμασία.

-Ποιο θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στο παιχνίδι του Πανιωνίου τη νέα περίοδο;

-Αυτό που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος μας να δει, είναι έναν Πανιώνιο που θα τον χαρακτηρίζει το πάθος και θα παλεύει το κάθε παιχνίδι του. Σε καμία περίπτωση επίσης δεν θα έχει παθητικό ρόλο η ομάδα σε κάποιον αγώνα της, αλλά θα προσπαθεί με την λεγόμενη "επιθετική άμυνα" να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες. Ευελπιστούμε πως και με τα νέα παιδιά που διαθέτουμε και τα οποία έχουν δείξει πως διψούν για καθιέρωση και διάκριση, θα έχουμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και θα μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

-Εσείς γνωρίζετε ίσως καλύτερα από τον καθένα τις απαιτήσεις του κόσμου, καθώς ουσιαστικά προέρχεστε από αυτόν.

-Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι πρώτα απ' όλα οπαδός της ομάδας.  Άλλωστε προέρχομαι από τους οργανωμένους. Απλά επέλεξα ως επαγγελματική ενασχόληση την προπονητική και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία για τα ελληνικά δεδομένα , στα 29 μου χρόνια μόλις. Θεωρώ και Πιστεύω ότι είμαι τυχερός και ευλογημένος ταυτόχρονα που κατάφερα και υπηρετώ την ομάδα που αγαπώ, φορώντας την προπονητική πλέον φόρμα της εδώ και 9 μήνες. Είμαι υποχρεωμένος όμως σαν σωστός επαγγελματίας να πρέπει να κοιτάζω τα πράγματα από μία άλλη «σκοπιά». Αυτή του προπονητή, που θέτει και υλοποιεί στόχους και που φροντίζει για την άρτια λειτουργία της ομάδας, στο δικό του κομμάτι. Όμως σαφώς και μπορώ να γνωρίζω από πρώτο χέρι τι θέλει ακριβώς ο κόσμος του Πανιωνίου. Θέλει να βλέπει τα δικά του παιδιά, να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να τιμούν τον Σύλλογο μας με την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία τους. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό από όλα. Ο Δημητρός Δάλλας είχε πει κάποτε ότι ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Δεν έμεινε εκεί όμως. Έκανε πράξεις τα λόγια του και πορεύτηκε με αυτές. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές που όλοι μας ζούμε , καλώ όλους τους οπαδούς μας, να λειτουργήσουν και να πορευτούν με τα λόγια του Δημητρού Δάλλα και ο καθένας από εμάς, να δώσει και να κάνει ότι μπορεί . Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved