Σο: «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους»

Σο: «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους»

Αποφασισμένος να βάλει το λιθαράκι του, ώστε ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τίτλους, ήρθε στη χώρα μας ο Πάπε Σο, όπως κατηγορηματικά δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Αυστρία.

Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» μοίρασε υποσχέσεις, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό και την προετοιμασία, σχολίασε την ποιότητα της ομάδας και μίλησε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τους οποίους και ανυπομονεί να δει από κοντά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σο:

«Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε ελληνικό σύλλογο, όμως, έχω βρει όλους τους ανθρώπους πολύ συμπαθείς και να ξέρετε πως είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με παρακολουθούσαν από καιρό στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με κάλεσαν να έρθω στην Ελλάδα και εγώ θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης με πολλή και σεμνή δουλειά».
 
Το καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα πως σε ήθελαν διάφορες ομάδες. Ακόμη και από την Κίνα. Ήταν δύσκολη απόφαση να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Πράγματι υπήρξαν και γαλλικοί και πορτογαλικοί σύλλογοι. Τον Δεκέμβριο είχα πρόταση και από την Κίνα. Εγώ, όμως, επέλεξα τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Ξέρω ότι δεν είμαι ούτε 34, ούτε 35 για να πάω στην Κίνα, έχω φιλοδοξίες. Σας το ξαναλέω, εδώ είμαι για να πάρω τρόπαια».
 
Έχεις εντυπωσιακό παρουσιαστικό που τρομάζει τους αντιπάλους. Τι να περιμένουμε από εσένα μέσα στο γήπεδο;

«Δεν είναι μόνο οι μύες και η σωματοδομή που παίζουν το ρόλο τους. Παίζουν ρόλο αλλά το πιο σημαντικό είναι να αποδείξεις τις δυνατότητες σου στο γήπεδο και αυτό είναι που θα κάνω».
 
Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

«Δεν θα ήθελα να αυτοχαρακτηριστώ, να μιλήσω για εμένα. Εσείς θα με δείτε, θα δείτε τι μπορώ να κάνω και θα με κρίνετε».
 
Είσαι αυτό που λέμε «παίκτης της ομάδας»;

«Σίγουρα στόχος μου είναι να κάνω μέσα στο γήπεδο ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τόσο στο πνευματικό όσο και στο πρακτικό επίπεδο. Εντός και εκτός γηπέδου. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».
 
Πότε θα σε δούμε στο γήπεδο;

«Προς το παρόν δουλεύω, κάνω το μάξιμουμ και περιμένω την απόφαση των γιατρών. Δεν μιλάμε για να κάνουμε τα πράγματα με μεγάλη πίεση και... να κάψουμε την κατάσταση. Προσπαθώ για να είμαι στο 100%».
 
Ποιο είναι το επίπεδο ποιότητας που έχεις βρει στον Παναθηναϊκό; Είναι το υψηλότερο που αγωνίστηκες ποτέ;

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα υψηλό επίπεδο, παίζει καλή μπάλα. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Είναι όνειρο αρκετών ποδοσφαιριστών να παίξουν σε αυτή την ομάδα».
 
Για τον κόσμο της ομάδας τι ξέρεις; Έχεις εικόνα από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, έχεις ακούσει κάτι;

«Δεν είχα την ευκαιρία να δω, αλλά έχω ακούσει πολλά. Μου αρέσουν οι φίλαθλοι με πάθος που δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μου αρέσει να υπάρχει... κινητικότητα στις κερκίδες».
 
Τι εικόνα έχεις από το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Δεν ξέρω πολλά. Μίλησα με διάφορους γνωστούς και φίλους για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου είπαν διάφορα πράγματα. Όμως δεν έχω προσωπική άποψη».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved