«Δείχνουμε χαρακτήρα»

«Δείχνουμε χαρακτήρα»

Στα χαρακτηριστικά των παικτών του, απέδωσε την εμφάνιση του Πανιωνίου, ο Τάκης Λεμονής.

Ο προπονητής του Ιστορικού, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ανέφερε πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

«Ήταν ένα γκολ που και εμείς δεν το πολυκαταλάβαμε γιατί ήμασταν μακριά από την φάση. Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να φύγουμε ηττημένοι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα προπονητή.

Αναφορικά με την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του στα παιχνίδια με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, ανέφερε: «Δείχνουμε - και αυτό οφείλεται πιο πολύ στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε - ότι στα ματς αυτά παίζουμε καλύτερα και μας διευκολύνει το παιχνίδι των μεγάλων ομάδων.

Είχαμε πει ότι στον δεύτερο γύρο με την συμβολή του Κώστα Μήτρογλου θα διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Έχουμε δει τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτό βέβαια, πρέπει να έρχεται σε συνάρτηση και με τους βαθμούς που παίρνεις. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία.

Αν παίρναμε υπόψη μας, πριν τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό τους βαθμούς με τους οποίους θα ήμασταν ευχαριστημένοι, ίσως οι δύο τρεις πόντοι, να ήταν αρκετοί. Τώρα οι πέντε είναι αρκετά καλοί, αλλά δεν έχουμε κατορθώσει τίποτα. Χρειάζεται παιχνίδι με το παιχνίδι, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε την παραμονή».

Για την «μάχη» της παραμονής, ανέφερε: «Ας αφήσουμε δύο τρεις αγωνιστικές για να δούμε και ποιες άλλες ομάδες θα μπουν στην ζώνη επικινδυνότητας».

Ερωτηθείς αν ο Πανιώνιος καταφέρει να φτάσει στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης ως... αδιάφορος, ανέφερε: «Μακάρι να συμβεί αυτό. Είναι ευχή όλων μας. Δεν ξέρω πώς μπορεί να καταλήξει το πρωτάθλημα. Ποτέ εμείς οι προπονητές δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Αν και σήμερα, που παίξαμε απέναντι στην καλύτερη, κατά τεκμήριο, ομάδα της Ελλάδας, μπορούμε να πούμε ότι παίξουμε στα ίσια.

Κάναμε και κάποιες διορθωτικές κινήσεις και αποκτήσαμε μεγαλύτερη ποιότητα. Με ικανοποιεί ο τρόπος που δουλεύουμε, αλλά μπορούμε καλύτερα. Αυτό που θα ζητήσω, αυτές τις ωραίες μέρες που αισθανόμαστε καλά, να μην ξεχνάμε που είμαστε και να κάνουμε τη ζωή της ομάδας πιο εύκολη. Πρέπει να δώσουμε όλοι το παραπάνω από το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του Μπερνάρντ Κουμορτζί, υποστήριξε: «Αναφέρεστε στο δημιουργικό και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν μπορώ να πω για το αμυντικό παιχνίδι που έκανε. Ήταν αρκετά καλός. Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να αλλάζει την μπάλα. Έχει συμμετοχή και ο Κουμορτζί σε αυτό. Τον κάναμε αλλαγή γιατί θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο αμυντικό παιχνίδι μας βοήθησε αρκετά».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του Ντάτο Κβιρκβέλια, τόνισε: «Για πρώτη εμφάνιση τα πήγε πολύ καλά. Έχει παίξει και με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην μεσαία γραμμή. Τον βάλαμε εκεί για να μπορέσουμε να πιέσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού. Ίσως ήταν πρωτόγνωρος ο ρόλος του, στο δεύτερο ημίχρονο στην τριάδα των χαφ. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές ο Ντάτο είναι καλός ποδοσφαιριστής και για πρώτη εμφάνιση τα πήγε αρκετά καλά».

* Κόπηκαν 3388 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 29527 ευρώ.



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved