Ζητάει ενότητα ο Στεφανίδης στον Άρη

Ζητάει ενότητα ο Στεφανίδης στον Άρη

Το μέλος της διοίκησης του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσει η ομάδα για τη σωτηρία της.

Ενότητα από τον κόσμο ζήτησε το μέλος της διοίκησης του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις κόντρες και να παλέψουν για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Από τη μέρα που μπήκαμε στη διοίκηση κάθε μέρα προκύπτει και ένα πρόβλημα. Κάθε μέρα προστίθεται και ένα καινούριο στα ήδη υπάρχοντα. Ο μόνος τρόπος για να λυθούν είναι τα χρήματα. Το πιο άμεσο από όλα είναι της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας για να μπορέσει να υπάρξει η ομάδα του χρόνου. Το μόνο σίγουρο έσοδο είναι από τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει το ότι δημιουργήθηκε μία διοίκηση δεν έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Δόθηκε μία δόση για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις αλλά χρειάζεται η ενημερότητα. Είναι ένα κομμάτι που μπορεί πολύ άνετα να καλυφθεί από τον κόσμο του Άρη. Θεωρώ ότι με αυτή την τιμή που υπάρχει και μόνο στα πέταλα το ποσό αυτό μπορεί να βρεθεί. Με αυτή τη χαμηλή τιμή που υπάρχει η κίνηση δεν κρίνεται ικανοποιητική. Μπορεί να είναι περισσότερα από πέρσι, μπορεί να λέμε ότι πάει καλά αλά στην ουσία δεν πάει καλά. Σε σχέση με πέρσι ο κόσμος είχε μία λανθασμένη εικόνα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η ομάδα καταστρέφεται».

Το δεύτερο πλάνο μπορεί να είναι ο από μηχανής Θεός που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα ρίξει τα χρήματα. Όποιος θα έρθει να βάλει χρήματα στον Άρη ή θα έχει πολλά λεφτά και θα είναι Αρειανός ή θα θελήσει να επενδύει στον Άρη. Αυτή τη στιγμή η λογιστική εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να έρθει. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για έσοδα. Ο μόνος τρόπος λοιπόν είναι ο κόσμος, που έχει απίστευτη δύναμη. Μπορεί να υπάρχει μία κούραση, να λέει ο κόσμος ‘πάλι εγώ θα βάλω χρήματα για να σώσω την ομάδα’ αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Μπορεί να έχουμε τα χειρότερα σενάρια. Εμείς ήρθαμε για να συσπειρώσουμε τον κόσμο. Ίσως δημιουργήθηκε μία λάθος εικόνα ότι ήρθαμε εμείς και τα πράγματα άρχισαν να τρέχουν. Όντως κάποια πράγματα άρχισαν να τρέχουν αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Πρέπει να γίνει ντου από τον κόσμο. Σίγουρα δεν θέλουμε αυτή η ομάδα να διαλυθεί στα χέρια μας. Η μεγάλη στενοχώρια δεν θα είναι αν θα γίνει αυτό στα χέρια μας. Το θεωρώ αδιανόητο να μην έχουμε 500-600.000 ευρώ με 5-6 χιλιάδες διαρκείας στα πέταλα. Αν δείτε την κίνηση στα ακριβά εισιτήρια διαρκείας θα απογοητευτείτε. Ο κόσμος ‘τσοντάρει’ και πάλι αλλά χρειάζεται κι άλλη ώθηση. Αν θέλεις να βοηθήσεις ο τρόπος υπάρχει. Μπορεί να δώσει μία προκαταβολή και να πληρώσει τον Σεπτέμβριο. Είχαμε πρόβλημα με έναν κύριο που υπήρχε πρόβλημα στην ΠΑΕ και ο οποίος αποδεδειγμένα έφυγε, τον Γιάννη τον Κόντη. Πού είναι η στήριξη;»

Για τα στενά χρονικά περιθώρια με την εφορία: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Σούπερ Λίγκα, γιατί αν καθυστερήσει, ο Άρης δεν θα μπορέσει να συμπληρώσει ρόστερ του χρόνου. Πρέπει να συγκεντρώσουμε το ποσό μόνοι μας. Κάθε καλοκαίρι όλες οι ομάδες συντηρούνται από τα εισιτήρια διαρκείας. Αν δεν έχουμε αντιληφθεί πόσο ανάγκη έχει η ομάδα το κατοστάρικό μας τότε δεν υπάρχει λόγος να βρισκόμαστε κι εμείς εκεί. Το πιο σίγουρο έσοδο είναι τα 100 ευρώ του απλού φιλάθλου».

Για το ενδεχόμενο ο κόσμος να μην βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού: «Υπάρχουν προσπάθειες για εναλλακτικές λύσεις αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολο να ευοδωθούν. Είναι πολύ πιο εύκολο να ‘ξυπνήσουμε’ τον κόσμο του Άρη, να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να μην βλέπει την ομάδα του. Αν ο κόσμος είναι δίπλα θα έρθουν χρήματα και από αλλού».

Για τη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών: «Θα υπάρξει συνεννόηση σε πάρα πολλά θέματα. Είμαστε ανοιχτοί για την πλήρη ενημέρωση της Κοινωνίας Μελών, όπως θα έπρεπε να γίνεται από την αρχή. Θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει ένας προϋπολογισμός, τον οποίο θα πρέπει να φτιάξουμε και να παρουσιάσουμε για να πάρουμε έγκριση. Θα πρέπει να πάρουμε έγκριση για οποιαδήποτε κίνηση θέλουμε να κάνουμε για το μέλλον του Άρη. Πρέπει να υπάρξει ενότητα, συσπείρωση και συνεργασία όλων των φορέων. Ήμασταν κάποιοι άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα, θέλουμε το καλό της και μέσα από τις διαφωνίες μας θα βρούμε την άκρη».

Για τις απειλές σε βάρος του Γρόλλιου: «Δεν γνωρίζω τίποτα περί αυτού. Ρωτήστε τους εμπλεκόμενους. Θα ήθελα όμως να πω ότι είναι καλύτερα να κρατήσουμε τον όποιο αρνητισμό υπάρχει μέσα μας. Ας μην απογοητεύουμε τον άνθρωπο που θέλει να δώσει 100 ευρώ».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved