Επίθεση ΠΑΣ σε Κρανά

Επίθεση ΠΑΣ σε Κρανά

Ευθεία επίθεση μέσω ανακοίνωσης εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αποδέκτη τον Γιώργο Κρανά, πρόεδρο της Ε.Δ.

Ο κ. Κρανάς είχε εκδόσει ανακοίνωση τη Δευτέρα. Σε αυτή αναφερόταν αναλυτικά:

«Η Ε.Δ. με αφορμή τις απρόκλητες δηλώσεις του φιλοξενούμενου προέδρου στο κεντρικό γήπεδο του Π.Ε.Α.Κ.Ι. κ. Χρηστοβασίλη, κατά την ημέρα του Αγιασμού, για έλλειψη διαλόγου και αλλαγής της Διοίκησης εξέδωσε το ακόλουθο δελτίου τύπου:

Οι δηλώσεις του φιλοξενούμενου στο κεντρικό γήπεδο του Π.Ε.Α.Κ.Ι κ. Προέδρου για αλλαγή της Διοίκησης και στελέχωσή της με πρόσωπα αρεστά στον πρόεδρο της ΠΑΕ, ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που εκκρεμούν , προσβάλλουν τους όρους της καλής φιλοξενίας και θίγουν τον πυρήνα των προγραμματικών θέσεων της νέας κυβέρνησης.

Παρ' όλο που η θητεία της Ε.Δ. λήγει στις 25 Ιουλίου και επειδή ο χρόνος που απομένει είναι πολύτιμος , δηλώνουμε ότι θα συνεχίζουμε να είμαστε στη διάθεσή του , εφόσον επιθυμεί τη συνεργασία για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αφορούν στην αδειοδότηση, στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων , στην αποκατάσταση των ζημιών από πέρυσι με τον ΠΑΟ στο γήπεδο κλπ.

Όμως, για να υπάρξει διάλογος πρέπει να συμμετέχει και το άλλο μέρος , κάτι που δε βλέπουμε, μια και η ΠΑΕ συνεχίζει να τον αρνείται για λόγους που η φίλαθλη γνώμη γνωρίζει και εμείς τους κατανοούμε.

Κλείνοντας, διευκρινίζουμε ότι ως Ε.Δ. δεν έχουμε καταλογίσει σε βάρος της ΠΑΕ οφειλές, απλά διασφαλίσαμε το χρέος που διεκδικούσε η προηγούμενη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ από τον κ. Κούγια ύψους 174.878,84 € ( δηλαδή το ποσοστό 15% επί των εισπράξεων από 10/9/2006 έως 11/5/2009) με αγωγή που είχε καταθέσει και από την οποία με απόφασή μας έχουμε παραιτηθεί για να εφαρμόσουμε τη νόμιμη οδό της διαδικασίας είσπραξης δημ. εσόδων που ορίζεται στο ν.δ. 356/74 « Περί Κωδ. Εισπράξεως Δημ. Εσόδων»

Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ομάδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κος Κρανάς, μάλλον ζει σε έναν κόσμο όπου θεωρεί τον εαυτό του «Ξένιο Ζευ» και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, που έχει από το Ελληνικό δημόσιο διοριστεί να διαχειρίζεται, τσιφλίκι του, όπου μπορεί να φιλοξενεί όσους αρέσκεται. Οι κανόνες φιλοξενίας βέβαια,  σύμφωνα με το σκεπτικό του, πρέπει να ορίζονται από τον ίδιο, χωρίς να λαμβάνει υπ όψιν καμιά συμφωνία των προκατόχων του.

Η λέξη φιλοξενούμενος, χρησιμοποιήθηκε ατυχώς στην ανακοίνωση της Ε.Δ, αναφερόμενη  στον πρόεδρο της ΠΑΕ κο Χριστοβασίλη και κατ επέκταση στην ομάδα μας, καθότι όποιος καλείται να πληρώνει ενοίκιο χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων,  θεωρείται ενοικιαστής και σαν τέτοιος αντιμετωπίζεται ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χωρίς όμως να αντιδρά και να μην αποδέχεται αυτό.

Φυσικά, δεν θα ακολουθήσουμε το παραλήρημα του οσονούπω  αποχωρούντος διορισμένου προέδρου, σεβόμενοι την ανάγκη του να απασχολεί με ανακοινώσεις τα ΜΜΕ της πόλης, ακόμη και τις τελευταίες μέρες της θητείας του, εκμεταλλευόμενος το αξίωμα του. Διάλογο με τον κο Κρανά έχουμε κατ επανάληψη κάνει και μάλιστα παρουσία και του προϊσταμένου του, πρώην  Γ.Γ.Α. αθλητισμού, κου Μπιτσαξή, αλλά όπως συμπεραίνεται από την πρόσφατη ανακοίνωση, μάλλον έχει ξεχάσει, οπότε πως και να θυμάται το τι συμφωνήθηκε. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  επιμένει στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της κου Χριστοβασίλη,  ότι δεν υπήρξε καμιά συνεργασία, αντίθετα ήταν από την αρχή εχθρική η στάση της τωρινής  Ε.Δ, παρ όλες τις προσπάθειες μας και υποχωρήσεις, που ήταν και οικονομικά ζημιογόνες προς την ΠΑΕ.

Η ευθύνη γι αυτή την ασυνεννοησία βαρύνει τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης και τον πρόεδρο της, καθότι πέραν των συνεχών απαιτήσεων, που προσπαθούσαμε να εκπληρώνουμε με τεράστιο οικονομικό κόστος, δεν επέδειξαν ουδέποτε διάθεση για συνεργασία, παρά μόνο διάθεση στο να δυναμιτίσουν τις σχέσεις μας με ανακοινώσεις. Αυτές άλλωστε είναι και το μόνο χειροπιαστό έργο που έχουν πράξει στην θητεία τους».



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved