Ανακοίνωσε ακόμα τρεις ο Κορωνάκης!

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 14.41

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έχει ακόμα προπονητή και ο Σήφης Κορωνάκης να έχει ανακοινώσει την παραίτησή του, αλλά την Δευτέρα (9/7) ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ανακοίνωσε την… προαγωγή ακόμα τριών ποδοσφαιριστών από την Κ20.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων από τους Αράντο Ντελία, Ραφαήλ Μπαμπουλάκη και Γιώργου Καπετανάκη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσιάστηκαν παρουσία του Σήφη Κορωνάκη.

«Έχω ήδη αναφέρει και θα το επαναλάβω και σήμερα ότι ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει ευκαιρίες και να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά τα οποία αποδεδειγμένα έχουν δυνατότητες και προοπτική. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα οι Ντελία, Καπετανάκης, Μπαμπουλάκης, υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα μας», ανέφερε αρχικά ο Σήφης Κορωνάκης και συνέχισε:

«Ο Μπαμπουλάκης έχει ήδη δοθεί δανεικός δύο φορές και δεν μπορεί να δοθεί για τρίτη. Υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο έχει την ευκαιρία να δοθεί δανεικός στην Επισκοπή, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Η νέα σεζόν έχει πολλές ιδιαιτερότητες για τον ΟΦΗ που είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί σε νέα παιδιά. Οι παίκτες που έχουν έλθει στον ΟΦΗ έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά, ενώ είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι χαρακτήρες. Όλοι θα πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα μας και να την βοηθήσουν στη νέα της προσπάθεια».

Από την πλευρά του, ο Αράντο Ντελία, υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την ευκαιρία που μου δίνει ν αγωνισθώ στον ΟΦΗ. Το όνειρο μου είναι να φορέσω τη φανέλα της μεγάλης ομάδας. Από δω και πέρα γνωρίζω πολύ καλά ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και ξέρω ότι οι υποχρεώσεις μου είναι μεγάλες. Θα δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν σε μένα».

Ο Ραφαήλ Μαμπουλάκης, τόνισε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα η σημερινή ημέρα γιατί υλοποιώ ένα όνειρο που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

Τέλος, ο Γιώργος Καπετανάκης δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλω να τον διαβεβαιώσω, αλλά και όλους όσους με έχουν βοηθήσει ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω».

Κατηγορία: Super League
Tags: